[159] Malowanie zaciskow oraz czyszczenie

a to chińska podróbka

Załączniki

• WP_002706 (2).jpg
    WP_002706 (2).jpg
    82.3 KB · Wyświetleń: 250
Jutro Ci zmierze. Został mi jeszcze jeden zestaw;-)

i co założył ktoś może tą nakładkę na zaciski? :D

To ja się pochwalę na jaki kolorek pomalowałem zaciski. Wściekła pomarańcza:

Bardzo ładnie Ci to wyszło ;-)

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Witam potrzebuję naklejki na zaciski jak komuś zostały lub chce sprzedać będę chętny, Warszawa i okolice .
I jeszcze mała podpowiedz myślę nad farbą hammerite jaki sie do tego nadaję "na rdzę" czy lepszy "młotkowy" ?

W poście 38 masz przykładowe foto farby. Pytaj jeszcze i naklejki na forum regionalnym albo zamów na pire.com.pl.

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

A widział ktoś miedziane zaciski z białym napisem , kupiłem białe naklejki z myślą o czerwonych zaciskach , ale teraz miedziane mi się spodobały tyle że na miedzianych tylko czarne napisy znalazłem

Polecam farbę hammerite ,żywy połysk i oczywiście dobrze się trzyma przy tym za rozsądną cenę 21zł za 0,25l co wystarcza na 10 samochodów pozdrawiam

28.jpg
29.jpg
30.jpg

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Zacisk ok ale felga przy nim prezentuje się okropnie i jeszcze bardziej rzuca się w oczy jej stan.

Niestety wyskoczyly pęcherzyki na moich felgach niedługo zbieram się za regenerację orietuje się ktoś jaka miej więcej cena w W-wie aluminiowe 17

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Regeneracja 17 od 100 w Wawie.za sztuke.

W Katowicach gość znany i szanowany:) za 400 robi 19" piaskowanie i proszkowe w shadow i dark chromie . Też zależnie od "złożoności"felgi.

Mam oryginalne srebrne zaciski w mojej 9tce. Z przodu duże brembo z napisem ( bdb stan), z tyłu natomiast już nie jest tak kolorowo i chciałbym je odświeżyć na taki sam srebrny. Dobierał ktoś już jakiś lakier do tego koloru?

Najgorzej wyglądają jarzma, fajnie jakby kolor nie różnił się od tego który jest oryginalnie.

Polecacie coś konkretnego?

Cześć koledzy
Nie chce mi się przeglądać całego tematu, podpowie ktoś jaki jest rozmiar napisu na zaciskach duże brembo ?

Orientuje się ktoś, jaki dobrać kolor z palety RAL, aby uzyskać taki kolor jak ma oryginalnie duże Brembo w 159?

A czym wyczyścić pomalowane na czerwono zaciski? Chodzi mi o to że po zimie są bardzo brudne. Pojechałem na myjkę i nic nie pomogło. Macie jakiś sposób na ich umycie?

Amortyzatory
Powrót