Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Witam potrzebuję naklejki na zaciski jak komuś zostały lub chce sprzedać będę chętny, Warszawa i okolice .
I jeszcze mała podpowiedz myślę nad farbą hammerite jaki sie do tego nadaję "na rdzę" czy lepszy "młotkowy" ?
A widział ktoś miedziane zaciski z białym napisem , kupiłem białe naklejki z myślą o czerwonych zaciskach , ale teraz miedziane mi się spodobały tyle że na miedzianych tylko czarne napisy znalazłem
Mam oryginalne srebrne zaciski w mojej 9tce. Z przodu duże brembo z napisem ( bdb stan), z tyłu natomiast już nie jest tak kolorowo i chciałbym je odświeżyć na taki sam srebrny. Dobierał ktoś już jakiś lakier do tego koloru?
Najgorzej wyglądają jarzma, fajnie jakby kolor nie różnił się od tego który jest oryginalnie.
A czym wyczyścić pomalowane na czerwono zaciski? Chodzi mi o to że po zimie są bardzo brudne. Pojechałem na myjkę i nic nie pomogło. Macie jakiś sposób na ich umycie?
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.