• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Malowanie zaciskow oraz czyszczenie

Witam
Właśnie też zamierzam pomalować zaciski na czerwono chcę nakleić naklejki, rozumiem że na przód to 9x1.5cm a na tył to jaki rozmiar? Farba jak pisaliście to może być hammerait czy jeszcze po pomalowaniu dajecie bezbarwny lakier na to?

Ostatnia edycja:
A co powiecie żeby pomalować na biało zaciski i napis na czarno, do czarnej felgi i czarnego koloru

Pzdr
Łukasz

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

A co powiecie żeby pomalować na biało zaciski i napis na czarno, do czarnej felgi i czarnego koloru

Pzdr
Łukasz

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Bedzie piknie. Już gdzies wodziałem. Jeno brud widoczny bardzo.

Ja zamierzam pomalowac na czarno z czerwonymi napisami :-) o ile takie naklejki dostane ;-)

Ja zamierzam pomalowac na czarno z czerwonymi napisami :-) o ile takie naklejki dostane ;-)

Proponuję tak: najpierw czerwona warstwa, potem nakleić naklejkę byle jakiego koloru, kilka warstw na czarno, oderwać naklejkę i będzie czerwony napis. Przynajmniej ja tak u siebie robiłem.
Przy okazji zostały mi jeszcze 2 naklejki czarne, bo zapomniałem, że z tyłu nie nakleję...

Ja gdybym miał brembo pomalowałbym na ciemny złoty z czerwonym napisem. [emoji2] Widziałem na jakimś Infinity i spodobało mi się [emoji6]

Wysłane z Sony Xperia Z przy użyciu Taptalka

Ja gdybym miał brembo pomalowałbym na ciemny złoty z czerwonym napisem. [emoji2] Widziałem na jakimś Infinity i spodobało mi się [emoji6]

Wysłane z Sony Xperia Z przy użyciu Taptalka
Dokładnie taki pomysł za mną jakiś czas już chodzi... :-)

Amortyzatory
Powrót