Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
A i Pablo tak myślałem nad napisamiale za późno
tak jak Ernest
wiec teraz musze zrobic tak jak pisałem; )a jak nie to pierdykne na biało tam gdzie ma byc napis potem naklejka i jeszcze raz ogarnę czerwona bo zostało bardzo dużo
odklejamy i mamy napis alfa. .biały
Dodano po 6 minutes:
Bartek ostatnio slon oddawał do malowania zaciski to policzyli po 60 w wawie.Gdy jest juz pomalowany zacisk to jedyne rozwiązanie to kupić naklejke alfa Romeo i nakleić tylko szablon...czyli to co zazwyczaj zostaje po naklejce jak sie zuzywa czyli obramowka...latwiej nie umiem wytłumaczyć![]()
Malowane hammeritemwczesniej czyszczone szczotka potem umyte benzynka..Fakt nie byly zdejmowane bo nie bylo gdzie i jak..Ale obklejone to co trzeba tasma.Potem pedzelkiem po mały i jakos wyszło
fotka zrobiona po 250 km przejechanych wczesniej umyte jedynie karcher..Po myciu ciepła woda i detergent i gąbka rezultaty jeszcze bardziej fajniejsze.
![]()
W sumie zostanie ci szablon jak ci zejda za szybko pablo to zrobisz potem z malowaniemdobry pomysł sprawdzimy ile wytrzyma naklejka
![]()
Sporo osób na forum ma same naklejki i trzymają[emoji6]W sumie zostanie ci szablon jak ci zejda za szybko pablo to zrobisz potem z malowaniemdobry pomysł sprawdzimy ile wytrzyma naklejka
![]()
Moja farba która malowalem...![]()
Ja juz jeżdżę rok i nie tylko ja z tego co czytamwiec kupuj maluj i badz zadowolony z efektów
a przekonałem sie ze zwykłym sprejem czerwonym malowane zaciski w 156 przejezdzilem ponad 5 lat i nic sie nie działo
![]()