Łomża - jest tu ktoś ?

• Autor wątku Autor wątku Pawel159
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja się piszę. Możemy się umówić że jak więcej chętnych będzie z Łomży to spotkanie w Łomży a jak z Oki to w Ostrołęce, co wy na to?
No i dzień odpowiedni, bo w dni powszednie ciężko znaleść czas.

no i w koncu cos sie zaczyna dziac:)

Szlendax widziałem Twoja belle dzis pod galeria zielone wzgorza a na zloty czemu nie wpadasz??

Ja się piszę. Możemy się umówić że jak więcej chętnych będzie z Łomży to spotkanie w Łomży a jak z Oki to w Ostrołęce, co wy na to?
No i dzień odpowiedni, bo w dni powszednie ciężko znaleść czas.

Z tego co na razie widzę, to lokalizację będzie ciężko określić bo jest nas 3 : z Ostrołęki, Łomży no i z Kolna :D
W każdym razie czekamy na pozostałych, w końcu jeszcze ponad tydzień ;)
Swoją drogą, zauważyłem że tak jak i w Łomży, w Ostrołęce ostatnio przybyło sporo Alf.
Widziałem nawet kilku pakierków wożących się alfami, głównie 156 przed liftem - wygląda to trochę zabawnie ale podejrzewam, że są to goście których nie stać na nowszą beemę a starą już wstyd jeździć ;P więc wsiadają do tanich, wciąż jeszcze robiących wrażenie 156-tek. Niestety żaden z nich nie odwzajemnia pozdrowienia...

Siema. Może to was zainteresuje:D info na http://www.forum.pkar.pl/viewtopic.php?t=176 Zastanówcie się i dajcie znać:) pozdr

no to moze zrobimy taka mala liste osob deklarujacych swoja obecnosc na naszym pierwszym spocie???

1. SzlendaX

Ostatnia edycja:
1. SzlendaX
2. velpol
3. Pawel159 (może jeszcze + jedna znajoma załoga w 166)

witam panowie nie spóźniłem sie na spot bo nie doczytałem sie na kiedy planujecie jak sie załapie to też sie pisze

alfaro spot ma sie odbyc 21 sierpnia a co do miejsca spotu to jeszcze wszystko do ustalenia...
jak jestes chetny to wpisuj sie na liste bo wtedy bedziemy wiedziec czy bedzie w lomzy czy w ostrolece:)

Ostatnia edycja:
Jak na razie wygląda na to, że nasz pierwszy mini spocik zrobimy w łomży. SzlendaX, ty masz z kolna okolo 30 km (cyba że siedzisz w łomży), ja mam z o-ki ok 30 i 2-3 ekipy z łomży - rachunek prosty ;)

1. SzlendaX
2. velpol
4 alfaro

tak,
byłem z dzieciakami tylko czarnym Jeep'em.

To jak naraze Panowie wygląda na to,że spotykamy się w Łomży.
Możemy spotykać się cyklicznie w innym mieście np potem O-ka, itd - jak tylko znajdą się chętni.
alfaro jak myślisz gdzie?
Parking przed Kauflandem czy stokrotką na Legionów?

1. SzlendaX
2. velpol
4 alfaro

---------- Post dodany o godzinie 09:59 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:56 ----------

no i godzina, jakieś propozycje?

tak myślałem najlepiej pod wieczór a miejsce każde dobre będzie nas garstka najlepiej gdzieś gdzie można usiąśc nie będziemy przecież stac

bardzo fajnie że się organizujecie w Łomży! Może kiedyś wpadniecie wspólnie do Białegostoku na spocik albo my do Was podskoczymy. W każdym razie zapraszamy!

tak myślałem najlepiej pod wieczór a miejsce każde dobre będzie nas garstka najlepiej gdzieś gdzie można usiąśc nie będziemy przecież stac

Jak to nie? Ja tam nie mam zamiaru siadać (no chyba że za fajerą waszych belli ;) będę łaził i oglądał wasze gabloty :P

to może tak 18-19 ? Może być?
Spotkajmy się pod 4plus ( na przeciwko dworca PKS), tam jest teraz fajna kawiarenka ( bo i tak piwko odpada) a potem się zobaczy,
co wy na to?

to może tak 18-19 ? Może być?
Spotkajmy się pod 4plus ( na przeciwko dworca PKS), tam jest teraz fajna kawiarenka ( bo i tak piwko odpada) a potem się zobaczy,
co wy na to?

Mi pasuje, zwłaszcza że akurat wiem gdzie jest PKS ;) Co do godziny - trzeba brać pod uwagę fakt, że o 20 robi się już szarówka czyli bardziej odpowiednia pora to 17-18.

Amortyzatory
Powrót