Łomża - jest tu ktoś ?

• Autor wątku Autor wątku Pawel159
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
rowniez milo bylo poznac:) a kiedy beda dostepne fotki???

mi również było bardzo miło poznac wszystkich i obejrzec wasze piękne auta i czekam na następne spotkanie a najlepszy był lans po mieście mocno zabawny

mimo że "lans" nie był do końca przemyślany i zorganizowany to zrobił wrażenie, ludziska sie oglądali, następnym razem lepiej sie przygotujemy
o foty zapytam dzisiaj i dam znać

SzlendaX a ty masz w Kolnie srebrną Brerę - zaraz jak tylko wyjechaliście spod MC donalda podjechała

Nam również było bardzo miło poznać ekipy z Łomży i kolna ;) Troszkę wstyd, że nie ma większego odzewu z O-ki, no ale trudno, ważne że Wy się zjawiliście no i szczerze przyznam frekwencja jak na 1-szy raz była większa od oczekiwań. Dołączam się do pytania kolegi SzlendaX'a - kiedy foty ;P

tak jest w Kolnie srebrna Brera :) jakis czas temu dalem dla posiadacza wizytowke alfaholikow ale... teraz postaram sie z nim porozmawiac i zaprossic na najblizszy spot:)
kiedy najblizszy spot??

Ciesze się że podlasie Białystok, Łomża i inne ekipy się rozkręcają ja mam obecnie mazdę jak narazie ale planuje kupić jeszcze 159 JTS ale to kiedyś. Nawet przymiarę robiłem w polmozbycie plus alfa romeo białystok...:) stoi taka nowa czarna 159 tam...:)

ooo jakas cisza nastała.....

Kolega który napisał o istnieniu Podlaskiego Klubu Alfa Romeo poprosił o pomoc w niedziele 12.09.10 od godziny 16 do 20 będzie Impreza charytatywna na Węglówce i chciałby żebyśmy siępokazali i nawet jakoś wsparli całą impreze mam nadzieje że kilku chętnych się znajdzie. Wiecej info na http://www.forum.pkar.pl

Panowie fotki mam, tylko nie miałem czasu umieścić. Może podajcie mi maile na priva to spakuje i wyślę
Pawel

Ciekawy tekst a jakie jest twoje zdanie może trzeba by było zorganizowac jakieś spotkanie i obdyskutowac go

dzisiaj alfaro widzialem twoja belle na dwornej :)

koledzy a moze juz czas zorganizowac jakis kolejny spocik???

Amortyzatory
Powrót