Łomża - jest tu ktoś ?

• Autor wątku Autor wątku Pawel159
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
no a moze Łomża powinna zebrac jakąs miejscowa ekipe i tez robic spoty co 2 tygodnie jak koledzy z Białegostoku :):):)

pod koniec marca cos zorganizuje w lomzy, do zobaczenia panowie w nastepny weekend dam info z data i miejscem spotkania

to niezły pomysł można by spotkac sie na pl.niepodległości (stary dworzec PKS) to duży parking w sobote i niedziele pusty

w sumie kazdego wieczoru jest na nim sporo miejsca ;]

To tam koledzy gdzie na górce jest sklep motoryzacyjny Car Auto i pizzeria obok?? Górecki od szrotu żyje jeszcze?? zwany potocznie brylantem??

brylant ma sie dobrze i wlasnie jest to miejsce lecz jest male zainteresowanie spotem

alfaro na poczatek dobre i ze 3 belle:) a powoli sie jakos rozkreci ;]
to moze w piatek w godzinach 18 -19 stary dworzec pks??
chyba ze masz jakies lepsze mieejsce____??

dawajcie do nas mozecie temat zarzucic na forum www.forum.pkar.pl
Łomża należy do podlasia wiec mile widziani jestescie na naszej stroce zebyśmy działali jako Podlaski Klub
Pozdrawiam

szlendax mi pasuje 19 jak sie coś zmieni to dam znac może ktoś sie dołączy

---------- Post dodany o godzinie 20:26 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:56 ----------

marcco najpierw spróbujemy sie zorganizowac u nas a potem pomyślimy o wspólnym spocie może byc fajnie

ok to ja jutro bede na 19

alfaro dzieki za spotkanie. Miło było poznac:) Miejmy nadzieje ze nastepnym razem bedzie nas troszeczke wiecej :):):)

wzajemnie spróbuje nakręcic sprawe na następne spotkanie może coś z tego będzie

logujcie sie na nasza strone i tem zaluzcie temat spotkan w lomzy. No i zapraszamy na nasze spoty od czasu do czasu

słuchajcie w piatek 19.03. godzina 20 zapraszam do białegostoku na spot. Wiem ze to daleko ale napewno nie bedziecie załować. Wszystkie informacje na temat spotu na stronie www.pkar.pl
Pozdrawiam

Zapraszamy was na spot w Białymstoku w niedziele 28.03 godzina 16 miejsce Giełda samochodowa (lotnisko) obok ołtarza papieskiego. Jakby był problem z dojazdem to piszcie to ustalimy gdzies w centrum i potem wszyscy razem dojedziemy.
Pozdrawiam i zapraszam

Elo. Planujemy w lomzy zrobic jakis maly spocik w najblizszy piatek???

szlendaX to z tobą mijałem sie w sobote w kolnie a co do spotów to chwilowo niestety nie mam czasu

heheh
na poczatku niepoznalem ciebie alre widzialem zxe alfa jedzie bez wlaczonych swiATEL TO BRUGNELEM ZEBY NIEBYLO MANDACIKU ALE POTEM ZOBACZYLEM ZE TO TY:):):):)
A co do spotow to ko0ledzy z Bialego dali mi zadanie bojowe zeby zebrac ekipe w naszych strovchach:) Weslołego jajka:)P:()P)

Amortyzatory
Powrót