• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Łomża - jest tu ktoś ?

• Autor wątku Autor wątku Pawel159
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Sorki ,że się wtroncę ,ale może byście przyjeli gości z Grajewa w tę sobotę?? O ile oczywiscie byście zorganizowali spota.Póki co 3 alfy z Grajewa by podjechały,chyba że by wystąpiły jakieś nieprzewidziane okoliczności.

Pozdrawiam.

O i ekipa się powiększa ;) Z racji tego, że chłopaki są z Grajewa (ok 60 km od Łomży i ok 100 km od O-ki), chyba nie ma sensu robić spota w Ostrołęce zwłaszcza że do tej pory nikt się nie zgłosił. Ja z kolei bardzo chętnie ponownie stawię się w Łomży, lub innym zaproponowanym przez was miejscu.

To moze zeby pasowalo kolegom z Grajewa, zrobimy spot w sobote\??

Sobota pasuje.Jutro spotkam sie na żywo z kolegami ,to będzie juz konkretna rozmowa i dam znać ilu z nas by przyjechało.Możliwe ,że więcej niż 3.Patrząc na pogodę ma byc słonecznie ,takze póki co same plusy.Mam nadzieję ,że zorganizujemy się wszyscy razem.

Więc tak panowie,na dzień dzisiejszy są 3 chętne alfy do odwiedzenia Łomży,mozliwe, że jeszcze jedna dojedzie.Teraz kwestia dogadania godziny i miejsca.Ja bym proponował tak około 17/18 ??

BTW. lubicie się pościgać/macie gdzie się pościgać ?? Bo chłopcy z dość mocnymi dieselkami :D

Ostatnia edycja:
Wpadnijcie 1.10. do Białegostoku tam znajdziemy dobre miejsca do scigania Cichy z kolega z Grajewia powinni wiedziec gdzie :)

Akurat wczoraj z nimi rozmawiałem i troszke też się pościgalismy heheh,zreszta na nasze forum dam zaraz kilka foto ze spotkania.

Jeszcze niewiem jak będe 1 pracował (system zmianowy),ale jeśli będzie wolne to bankowo wpadne/wpadniemy.Będzie jeszcze jeden spot w październiku ,w Białym jakby co??

w październiku raczej nieda rady ale może jakiś spontan spot wypadnie zaglądaj na forum

Panowie z Łomży możecie zdradzić miejsce spotkania?? Bo możliwe ,że kilka osób będzie z innej miejscowości, będą inaczej jechali niż my,więc chciałbym im przekazać miejsce spotkania.Póki co jest 5 chętnych.

Ostatnia edycja:
mysle ze miesjce to te co ostatnio, parking przed 4plus. wtedy koledzy powinni trafic bezproblemu...
no jeszcze tylko ktora godzina??

Acha to na przeciwko PKS-U tak? Myśle ,że godzina 18 czy 17:30 może być?? Ilu od was chętnych?

Panowie ,sobota zbliża się wielkimi krokami ,zatem proszę o konkrety,bo też i ludzie wymagają odemnie konkretów.

Amortyzatory
Powrót