• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

lokalny Hyde Park

Rozumiem, że jak kogoś zabiją to będzie wina wyłącznie policji, że nie znaleźli ich na czas? Gratuluję później dobrego samopoczucia...

Wszystkich was zamkną !

A tak poważnie nie wiem po co tu temat poruszany.
Jeśli on chodzi wolny to w Polsce nie ma przestępców :)
371.jpg

a ja już złożył zeznania bo mnie dwa momenty w tym całym filmiku ruszyły ( jakie to se już każdy sam może pomyśleć )

i teraz do celu - jaki to ma związek z SCP ?
zgłosić do moda naruszenie reg. ( offtop )

end

Ja tez sie dziwie podejściu - bo są gorsi (np pijani) to mamy pobłażać głupocie tych co robią tor wyścigowy w mieście ?
pnie jestem święty ale niektórym na drogach naprawdę brakuje krzty wyobraźni i jestem jak najbardziej za pomaganiem policji w namierzaniu kretynów.

Ja w troche innej kwestii : znacie pewnie glośną ostatnio sprawe filmiku o debilach piratach jezdzacych na motocyklach , quadach i w bialym nissanie po ulicach katowic?
Nie wiem czy wiecie jeden z "bohaterow " tych debilnych popisów byl miedzy wami na SCP

a kogo to yebie?

żabe coś yebało w stawie
poszła do lekarza
i mu godo " coś mie yebie w stawie"
a un jej godo
że " to pewnie rak "

:lol:

Jak coś to pisz, podjedziesz i Ci sprawdza, albo w czwartek na GO-Sport poproś kogoś (mnie nie bydzie)

Ale bliżej bo z Jaworzna bydziesz mieć użytkownika: damian2709 on ma kabel jak coś też :) napisz do niego, jak się nie odezwie albo HAM ZBOLAŁY nie pomoże to daj znać na PW :)

Witam, możecie polecić jakiegoś dobrego mechanika który wyremontuje silnik w mojej 147 ? Najlepiej z okolic Czechowic-Dz, Bielska-B.

Nie jest to co prawda z Twoich okolic, ale z Będzina a dokładnie z Grodźca, ale polecam Ci Darka z forum. Gość naprawdę zna się na rzeczy i żadne padnięte panewy mu nie straszne :P

Jak coś to pisz PW ;)

Muszę zmienić wahacz prawy dolny ewentualnie same tuleje i w związku z tym jakiej firmy moglibyście mi polecić whacz lub tuleje?
Bardzo proszę o linki ponieważ na allegro są różne ceny i nie koniecznie wszystkie muszą być adekwatne do jakości wykonania.

Amortyzatory
Powrót