• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

lokalny Hyde Park

poszukuje kogos z krakowa a najlepiej z okolic prokocimia/wieliczki z kabelkiem do alfy 156 :) potrzebuje cos sprawdzic i wykasowac ewentualne bledy :)

szczurekkrk ja pracuję na rybitwach więc po pracy mogę ci podpiąć kompa i pokasować błędy , jak chcesz to dzwoń na 503189529 :)

Koleżanki i koledzy z Krakowa, mam pytanie :)

Jutro jadę do Tomka do Krakowa zostawić samochód i jakoś muszę się później dostać na dworzec autobusowy. Łatwo się wydostać z tej ul Belwederczyków komunikacją miejską na ten dworzec?

Dajcie znać, jak możecie :)

Cześć,

Ja mam pytanie odnośnie sensownego warsztatu w okolicach Gliwic/Zabrza/Tychów. Muszę wymienić sprzęgło w JTD a z uwagi na tygodniowego oseska w domu sam nie mam kiedy :/. Możecie kogoś polecić?

jak to było 13 maja to to już nie "kolega" a pajac oszust
nazywajmy rzeczy po imieniu

niestety nie znam typa osobiście ale chyba żyje skoro logował się wczoraj wieczorem na forum

Adres serwisu samochodowego który reklamuje:
ul. Belwederczyków 8
31-236 Kraków

a doooopa tam ( ci z kopca z ostatniego grilla znają wymowę tego zwrotu :lol: )

Amortyzatory
Powrót