lokalny Hyde Park

Rozumiem, że jak kogoś zabiją to będzie wina wyłącznie policji, że nie znaleźli ich na czas? Gratuluję później dobrego samopoczucia...

Wszystkich was zamkną !

A tak poważnie nie wiem po co tu temat poruszany.
Jeśli on chodzi wolny to w Polsce nie ma przestępców :)
371.jpg

a ja już złożył zeznania bo mnie dwa momenty w tym całym filmiku ruszyły ( jakie to se już każdy sam może pomyśleć )

i teraz do celu - jaki to ma związek z SCP ?
zgłosić do moda naruszenie reg. ( offtop )

end

Ja tez sie dziwie podejściu - bo są gorsi (np pijani) to mamy pobłażać głupocie tych co robią tor wyścigowy w mieście ?
pnie jestem święty ale niektórym na drogach naprawdę brakuje krzty wyobraźni i jestem jak najbardziej za pomaganiem policji w namierzaniu kretynów.

Ja w troche innej kwestii : znacie pewnie glośną ostatnio sprawe filmiku o debilach piratach jezdzacych na motocyklach , quadach i w bialym nissanie po ulicach katowic?
Nie wiem czy wiecie jeden z "bohaterow " tych debilnych popisów byl miedzy wami na SCP

a kogo to yebie?

żabe coś yebało w stawie
poszła do lekarza
i mu godo " coś mie yebie w stawie"
a un jej godo
że " to pewnie rak "

:lol:

Jak coś to pisz, podjedziesz i Ci sprawdza, albo w czwartek na GO-Sport poproś kogoś (mnie nie bydzie)

Ale bliżej bo z Jaworzna bydziesz mieć użytkownika: damian2709 on ma kabel jak coś też :) napisz do niego, jak się nie odezwie albo HAM ZBOLAŁY nie pomoże to daj znać na PW :)

Witam, możecie polecić jakiegoś dobrego mechanika który wyremontuje silnik w mojej 147 ? Najlepiej z okolic Czechowic-Dz, Bielska-B.

Nie jest to co prawda z Twoich okolic, ale z Będzina a dokładnie z Grodźca, ale polecam Ci Darka z forum. Gość naprawdę zna się na rzeczy i żadne padnięte panewy mu nie straszne :P

Jak coś to pisz PW ;)

Muszę zmienić wahacz prawy dolny ewentualnie same tuleje i w związku z tym jakiej firmy moglibyście mi polecić whacz lub tuleje?
Bardzo proszę o linki ponieważ na allegro są różne ceny i nie koniecznie wszystkie muszą być adekwatne do jakości wykonania.

Amortyzatory
Powrót