Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
- brak pomiaru to chyba problem braku zgodności ISO tej wersji MES-a z twoim modelem silnika (MY 2014 chyba)
- o czujniku wspomagania hamulców nie mam tej informacji u siebie.
parametry sa poprawne, nie trzeba stosować skryptu... shorttrim == -10, longtrim == + 13 %, czyli trim giuleietta wynosi + 3%, czyli pracuje na ubogiej mieszance.... ma mieszance wzbogaconej pracuje do temperatury + 65 st C, potem na mieszance ubogiej... jak dla mnie brakuje parametrów sond pradowych oraz krótkiej pracy (2-3 minuty na biegu bezpośrednim) na tempomacie z obrotami 2000 RPM...
Ja w pliku csv widzę, że są wartości 14,15 i 16 V, ale seriami przez kilka sekund ta sama liczba i zmiana.sonda prądowa działa poprawnie... dziwne tylko jest napięcie z akumulatora, równe 15 V przez cały czas !!
to kwestia dokladności wyniku, ustawione jest na 3 miejsca po przecinku... może warto, jak pisze maciek_156 wziąść woltomierz do ręki i sprawdzić napięcie... z mojego doświadczenia warsztatowego wynika, że takie rzeczy rzadko się zdarzają.ps. Dlaczego na załączonym obrazku masz Short Trim 0,781, jeżeli w pliku dla tej ramki jest 0,8?