• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Lista N. Sącz

Podobno mieliście jakiś spocik,niestety brak czasu spowodował naszą nie obecność ale następnym razem może się uda spotkać!

Ja już nie wiem co to za fazy z chipowaniem, hamowaniem i kreskami. Chce się szaleć Alfą to proponuję jako punkt wyjściowy silniki V6! Takie autko można za fajne pieniążki kupić i wyciągnąć z tego auta to co najlepsze w Alfie. :)

Kierownik a nie wie co się w grupie dzieje , co informatorzy nie donieśli ??

Po 1) cos Mi sie wydaje, ze ktos chce sie mnie POZBYC ze stanowiska "kierownika" i chce przejac moja obsade :triniti:
Po 2) informatorzy doniesli, tylko sprawdzam Was czy wszystko wiecie :deal:
Po 3) kierownik zawsze wszystko wie i zawsze ma racje...:big_boss:
Po 4) nawet jesli kierownik nie ma racji i sie pomyli, wrocic do punktu 3 :hmmmm:

po 1) cos mi sie wydaje, ze ktos chce sie mnie pozbyc ze stanowiska "kierownika" i chce przejac moja obsade :triniti:
Po 2) informatorzy doniesli, tylko sprawdzam was czy wszystko wiecie :deal:
Po 3) kierownik zawsze wszystko wie i zawsze ma racje...:big_boss:
Po 4) nawet jesli kierownik nie ma racji i sie pomyli, wrocic do punktu 3 :hmmmm:

amen!!! :)

witam
przepraszam ze wbijam na ten watek ale koledzy poradzili abym tutaj napisal prośbe-czy ktos z wlascicieli 159 moglby na terenie N.Sacza podjechac i przymierzyc alufelge ???bardzo bym prosil

Noo mamy tu kilku wlascicieli 159 okolo 6 sie znjdzie.. wiec mysle ze ktorys z Nich napewno podjedzie.. NOO NIE PANOWIE.. :questionmark:

dawaj namiary gdzie to maja sie wybrac.. ostatnio lukas_po jest mega aktywny ( nawet sobie kurtke AH kupil ) wiec mysle ze po felge pojedzie rowniez :sarcastic::sarcastic: ha ha

witam
przepraszam ze wbijam na ten watek ale koledzy poradzili abym tutaj napisal prośbe-czy ktos z wlascicieli 159 moglby na terenie N.Sacza podjechac i przymierzyc alufelge ???bardzo bym prosil

Daj wszystkie dane które sa na feldze, czy podejda i jak to bedzie wygladac;)

a ja właśnie skończyłem malować zaciski i 2 klucze urąbałem...:) tak z innej beczki...;) ale wsumie podepnę się pod temat, sprawdzić mogę felgi ale przymierzać nie chce mi się po dzisiejszych perypetiach:)

Amortyzatory
Powrót