Paweł_
Nowy
- Auto
- Giulietta
No to kolego widzialem cie wczoraj wysiadales z alfy kolo przemka przeleckiego a ja jechalem dziewczyny golfem czerwonym pamietasz
?
nie pamiętam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No to kolego widzialem cie wczoraj wysiadales z alfy kolo przemka przeleckiego a ja jechalem dziewczyny golfem czerwonym pamietasz
?
Koledzy jak ktoś ma sprzet żeby podpiąć się do AR 147 to jakby mogł go wziąść dzisiaj na spota byłbym bardzo wdzieczny![]()
Belfer szatan nie idzie za nim ''dizlem'' nadążyć
Wracając do naszego spotkania to dzięki wszystkim, założenie Łukasza M. sprawdziło się i chyba pobiliśmy kolejny rekord 15 Belli ładnie, ładnie jak się chce to się da
ja proponuje nastepnego spota w duzej liczbie osob ale zrobic jakiegos fajnego grila i posiedziec dluzej wtedy zapraszam do mojego drugiego domu w srodku lasku i z zajebistym krajobrazem![]()
ja proponuje nastepnego spota w duzej liczbie osob ale zrobic jakiegos fajnego grila i posiedziec dluzej wtedy zapraszam do mojego drugiego domu w srodku lasku i z zajebistym krajobrazem
Dawaj namiar GPSDojedziemy tam alfami?
To jest na frycoweji caly sacz widac
) zrzucimy sie na jakies jedzenie i grila mozna zrobic zreszta zapraszam
- - - Updated - - -
ps. masz tu swojego gpsahttps://maps.google.pl/maps?f=d&sou...543&vpsrc=6&hl=pl&mra=dme&mrsp=1&sz=14&num=10