Lista N. Sącz

Jeśli mowa o mnie to chciałbym wygłosić oświadczenie:
"Zdjęcie grupowe z Żegociny wysłałem w imieniu wszystkich właścicieli Belli na zdjęciu. W razie wygranej rezygnuję z nagród i wszystkich profitów z tym związanych. Wysłanie wcześniej wspomnianego zdjęcia nie miało na celu osłabienia, oczernienia ani stworzenia jakiegokolwiek zagrożenia dla funkcji szanownego kierownika pełnionej przez kolegę Marka"
- koniec oświadczenia :)
.
.
.
.
.
.
;)A tak na marginesie to swoją propozycję fotki też wysłałem :cool: ale nie zakwalifikowali do konkursu :(

Ostatnia edycja:
A tak na marginesie to swoją propozycję fotki też wysłałem ale nie zakwalifikowali do konkursu

jeśli to ta z fb to nie kminie "jury" czemu nie dali do konkursu bo wq. mnie jest zajebista (cukier:) ), ale trudno się mówi, są różne gusta

Jeśli mowa o mnie to chciałbym wygłosić oświadczenie:
"Zdjęcie grupowe z Żegociny wysłałem w imieniu wszystkich właścicieli Belli na zdjęciu. W razie wygranej rezygnuję z nagród i wszystkich profitów z tym związanych. Wysłanie wcześniej wspomnianego zdjęcia nie miało na celu osłabienia, oczernienia ani stworzenia jakiegokolwiek zagrożenia dla funkcji szanownego kierownika pełnionej przez kolegę Marka"
- koniec oświadczenia :)
.
.
.
.
.
.
;)A tak na marginesie to swoją propozycję fotki też wysłałem :cool: ale nie zakwalifikowali do konkursu :(

W razie wygranej wszelkie nagrody i profity możesz przekazać mnie :) A jeszcze lepiej Markowi to się przestanie gniewać o te Twoją kurtke czerwoną ;)

A jeszcze lepiej Markowi to się przestanie gniewać o te Twoją kurtke czerwoną

jako iż Kierownik odpoczywa od obowiązków to muszę stanąć w jego obronie (cukier) i zdementować wszystkie plotki, jakby tylko chciał kupiłby takową kurtkę ale to w momencie jak zrobią ver. specjalną z napisałem Kierownik Klubu (cukier x2) ;):cool:

jeśli to ta z fb to nie kminie "jury" czemu nie dali do konkursu bo wq. mnie jest zajebista (cukier:) ), ale trudno się mówi, są różne gusta

Tak to ta z FB

A jeszcze lepiej Markowi to się przestanie gniewać o te Twoją kurtke czerwoną

Skromnie chciałbym dodać że moja żona też takową kurtkę posiada (oczywiście w stosownym dla siebie rozmiarze) ;)

jako iż Kierownik odpoczywa od obowiązków to muszę stanąć w jego obronie (cukier) i zdementować wszystkie plotki, jakby tylko chciał kupiłby takową kurtkę ale to w momencie jak zrobią ver. specjalną z napisałem Kierownik Klubu (cukier x2) ;):cool:

Krążą plotki że Marek napis " Kierownik Klubu" i logo Alfy ma wytatuowane na plecach ;)

przepraszam za nieobecnosc, alee weselee, poprawiny.. i teraz juz jestem w stanie cos napisac.. :P

Wiec tak: widze, ze konkursu juz nie wygram, 3 prowadzi ha ha :)

Krążą plotki że Marek napis " Kierownik Klubu" i logo Alfy ma wytatuowane na plecach
nie prawda :)

I przy okazji dziekuje Pawłowi, za obrone :love: bardzo Mi milo :) aa co do Łukasza to widze, ze musze byc mega czujny bo juz inni nawet widza ze cos kombinuje.. i bronia kierownika :sarcastic:

Amortyzatory
Powrót