YoMen
Administrator ds. Facebooka
by się nie skończyło że będziemy Cie ściągać z cichego policjanta bo w drodze na spota na nim utkniesz)
Będzie płyty OSB wozić w bagażniku
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
by się nie skończyło że będziemy Cie ściągać z cichego policjanta bo w drodze na spota na nim utkniesz)
głosowal juz ktos na zdjecia ? ?
głosowal juz ktos na zdjecia ? ?
Ocb???
ale głosuj na 5 lub 7
zdecydowanie 7 czy to bella cichego ?
głosowal juz ktos na zdjecia ? ?![]()
A tak na marginesie to swoją propozycję fotki też wysłałem ale nie zakwalifikowali do konkursu
Jeśli mowa o mnie to chciałbym wygłosić oświadczenie:
"Zdjęcie grupowe z Żegociny wysłałem w imieniu wszystkich właścicieli Belli na zdjęciu. W razie wygranej rezygnuję z nagród i wszystkich profitów z tym związanych. Wysłanie wcześniej wspomnianego zdjęcia nie miało na celu osłabienia, oczernienia ani stworzenia jakiegokolwiek zagrożenia dla funkcji szanownego kierownika pełnionej przez kolegę Marka"
- koniec oświadczenia
.
.
.
.
.
.
A tak na marginesie to swoją propozycję fotki też wysłałem
ale nie zakwalifikowali do konkursu
![]()
A jeszcze lepiej Markowi to się przestanie gniewać o te Twoją kurtke czerwoną
jeśli to ta z fb to nie kminie "jury" czemu nie dali do konkursu bo wq. mnie jest zajebista (cukier), ale trudno się mówi, są różne gusta
A jeszcze lepiej Markowi to się przestanie gniewać o te Twoją kurtke czerwoną
jako iż Kierownik odpoczywa od obowiązków to muszę stanąć w jego obronie (cukier) i zdementować wszystkie plotki, jakby tylko chciał kupiłby takową kurtkę ale to w momencie jak zrobią ver. specjalną z napisałem Kierownik Klubu (cukier x2)![]()
Tak patrząc obiektywnie to zdjęcia z "naszego" regionu wiodą prym w konkursie"
Jeśli faworyt jest od Was chłopaki to gratuluję
pozdrowienia z Bochni![]()
nie prawdaKrążą plotki że Marek napis " Kierownik Klubu" i logo Alfy ma wytatuowane na plecach