Paweł_
Nowy
- Auto
- Giulietta
kiedy nastepny LokalSpot???
Myślę że w tym roku
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
kiedy nastepny LokalSpot???
Myślę że w tym roku a kiedy...będzie inicjatywa będzie spot
Inicjatywe zawsze mozna na szybkosci wymyslicnp. pogadac z ludzmi z tarnowa ktorzy maja dostep do hamowni i moze grupowo bedzie taniej ?
Chce się szaleć Alfą to proponuję jako punkt wyjściowy silniki V6! Takie autko można za fajne pieniążki kupić i wyciągnąć z tego auta to co najlepsze w Alfie.
a z podpisu wynika że "9" zakupiona
swoją drogą jeszcze bardziej chciałbym mieć Belfra V6 no ale...
Ty mojej też.co fakt to fakt, powiedz to mojej żonie![]()
pewnie siedzi i pucuje nową ślicznotkę
Kierownik a nie wie co się w grupie dzieje , co informatorzy nie donieśli ??
po 1) cos mi sie wydaje, ze ktos chce sie mnie pozbyc ze stanowiska "kierownika" i chce przejac moja obsade :triniti:
Po 2) informatorzy doniesli, tylko sprawdzam was czy wszystko wiecie :deal:
Po 3) kierownik zawsze wszystko wie i zawsze ma racje...:big_boss:
Po 4) nawet jesli kierownik nie ma racji i sie pomyli, wrocic do punktu 3 :hmmmm:
ktos chce sie mnie POZBYC
witam
przepraszam ze wbijam na ten watek ale koledzy poradzili abym tutaj napisal prośbe-czy ktos z wlascicieli 159 moglby na terenie N.Sacza podjechac i przymierzyc alufelge ???bardzo bym prosil
ostatnio lukas_po jest mega aktywny ( nawet sobie kurtke AH kupil ) wiec mysle ze po felge pojedzie rowniez ha ha