• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Lista N. Sącz

No to zdiagnozowano, padły dwa wtryski prawdopodobnie i jest lipa bo nie da sie ich za ni chu...a wyciagnąc... przypieczentowane na amen.

Ale dzis jest druga dobra wiadomość dostałem dotacje na upragniony warsztacik wiec bede miał za co Alfe naprawic! ))

i jak się warsztat będzie nazywał?:) kiepsko że padły ale przynajmniej zdiagnozowałeś usterkę, drogie takie wtryski?

Mazur Auto Serwis ;)

No to koszt może i nie duży bo jak sie uda to do tysiąca bym się zmieścił pewnie, ale jeżeli nie wydrą ich z głowicy to bedzie trzba głowice sciagac a to się koszty troche zwiększa;/ najwyżej sie z dotacji coś urwie xD
I juz wiem dlaczego szarpało mi bo jeden wtrysk padał powoli...

Ale od razu wycinam DPF, EGR całkowicie wyłączam i jeszcze z kolektorem bede robił porządek ;) a jak juz bedzie wyłączał EGR to wgra jakiegoś softa... ehh...

W porównaniu do tego jaki byłem jak mi sie passat pieprzył to jestem bardzo spokojny ;D
Ja sie pisze jak Bella bedzie sie do tego nadawac...

przecież dla polaków Passat i całe VW to oaza bezawaryjności heh:)

nie chodzi o to by było najtaniej ale zeby było dobrze, kupisz tani szmelc walnie Ci rozrząd, to zobaczysz wtedy co to znaczy tanio....
pasek CONTITECH, pompa wody RUVILLE, napinacz INA albo SKF wszystko inne to zostają Ci modlitwy w kościele w niedziele ze nie pier...

Optymalnie inny sklep. Ja kupowałem w Fiat Alfa Lancia, wszystko z fakturą serwisu Fiata i Ricambi. :) Jak wpiszesz ten ciąg to znajdziesz w necie. Ale warto porównać bo przeważnie jedno taniej drugie drożej jak wszędzie.

optymalnie na allegro czy jakiś konkretny sklep?

- - - Updated - - -

to zobaczę w tym intercarsie co mają na stanie i za ile :)

Witam witam kolegów z NS i okolic chciałbym sie wybrać w wasze rejony i nawiązać nowe znajomości kiedy, gdzie i o której odbywają sie wasze zloty

Amortyzatory
Powrót