laska
Nowy
- Auto
- Była 155 1.8 TS 8V, Jest 166 2.4 20V 175 cv
prawdopodobnie możliwiea Ty swoją byłeś?
Nie, hyundaiem.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
prawdopodobnie możliwiea Ty swoją byłeś?
nie powiedziałbym ze była obszywana.Wyglada na oryginal
Ja mam identyczną kierownicę jak na fotce poniżej, a ta z ogłoszenia jest odrobinę innadlatego wydaje mi się, że ktoś już tam palec przyłożył.Pokaż załącznik 95294
26.05?
Panowie, a co myślicie właśnie o tej Alfie 159 z tego linku co jest na sprzedaż? http://allegro.pl/alfa-romeo-159-1-9-jtdm-150km-idealna-i3231309899.html
Warta swojej ceny Waszym zdaniem czy nie?
Siemka Alfa odmówiła posłuszenstwa... zgasła i nie odpali amcie moze namiary na dobrego szpeca w ns?
Siemka Alfa odmówiła posłuszenstwa... zgasła i nie odpali amcie moze namiary na dobrego szpeca w ns?
Czyli jacy główni podejrzani? Dpf? Klapy w kolektorze? A OK, minutke po odpowiedzi napisałemSiemka Alfa odmówiła posłuszenstwa... zgasła i nie odpali amcie moze namiary na dobrego szpeca w ns?
Daj spokój, nie pomogłem nic niestety. Przejeżdżałem i myślałem, że robisz planowany postój a tu patrzę line szykujecie.. Trzymam kciuki za szybką i trafną diagnozęDzieki Piotrek że zajechałeś, bo juz odchodziłęm od zmysłów na tym przystanku