Lista N. Sącz

Witam witam kolegów z NS i okolic chciałbym sie wybrać w wasze rejony i nawiązać nowe znajomości kiedy, gdzie i o której odbywają sie wasze zloty
Witamy :) Najbliższy spot w Nowym Sączu prawdopodobnie 26 maja. Godzina i miejsce będą tu jeszcze ustalane. Reguły kiedy nie ma, ale można przyjąć, że spoty odbywają się średnio raz w miesiącu, najczęściej w niedziele po południu.

moja Alfa stoi juz tydzień, po wymianie wtrysków nadal nie zapali...
Zreszta mam wtedy studia na których juz wczesniej nie byłem, więc pewnie mnie nie bedzie ;(

aaa nabije se posta.. ;p ;p ( inni moga to Ja nie ;p )

Pewnie! Ja też hyundaiem będę
he he too Ja przyjade DeUu :D :D

wlasnie wrocilem z Juwenalii... lippa lippaa i lippa :D ale na spocie tez sie pojawie.. :D

Pawel, oponyy kupiless.. ? ? ? bierz profil 30 :D:Dtak jak Ci mowilem :)

Pawel, oponyy kupiless.. ? ? ? bierz profil 30 tak jak Ci mowilem

póki co padł akumlator+ sprężyna+ przeguby także kupno opon muszę wstrzymać poza tym 30 profil to już za gruba opona a cieńszych nie ma więc odpuszczam...;) ale jako dobry kolega ewentualnie możesz za sponsorować jak już tak się o me dobro troszczysz pamiętając o mych problemach:D:cool:

Mnie na 100% nie będzie

to chociaż do Żegociny pojedz bo inaczej nie będziemy mieli z Markiem kogo gonić:)

Ostatnia edycja:
No moja dziś odpaliłą w końcu... ale i tak ma swoje humory i traci ciśnienie na listwie... musze całą elektronike przelecieć...

póki co padł akumlator+ sprężyna+ przeguby
wkoncu to Alfa... ha ha :D

ale jako dobry kolega ewentualnie możesz za sponsorować jak już tak się o me dobro troszczysz pamiętając o mych problemach
nie ma problemu, mowisz i masz, jako dobry kolega wezme pozyczke i kupie.. mow tylko jakie, gdzie i kiedy CI to przywiesc :)

to chociaż do Żegociny pojedz bo inaczej nie będziemy mieli z Markiem kogo gonić
ha ha musii jechac, bo po 1 nie pamietam drogi aa po 2 trzeba sie poscigac :D

aaa tak ogolnie to sprzedaje swoja na felgach, ze sprzetem audio itd itd.. wiec jak by ktos jakiegos kupca mial to mowic :D

Amortyzatory
Powrót