Lista N. Sącz

konkretnie w sensie spontanicznie, ja się nie odzywam niech inni wkońcu coś wymyślą, belfer rzucił spota, ja datę, kolej na miejsce:)

przelciałem i zapaliła xD ale jej ciśnienie skacze na listwie... raz jest ok a nagle sie pier... i spada i chodzi jak czołg...
juz bardziej rozumiem humory swojej Kobiety niż Alfy...

Ostatnia edycja:
przelciałem i zapaliła xD ale jej ciśnienie skacze na listwie... raz jest ok a nagle sie pier... i spada i chodzi jak czołg...
juz bardziej rozumiem swoją Kobietę niż Alfe...
No ja o dieslach nie mam pojęcia. Moja była kapryśna to jej zmieniłem świece i jest jak nowa teraz. Wczoraj wieczorem wkręciłem komplecik. I na razie ideał kobiety. Wróć. Ideał Alfy. :P

- - - Updated - - -

Kurde co do spota to ja mam studia w weekend i na dodatek 3 imprezy. Ale postaram się wyrobić jakoś wieczorem. Najwyżej będzie potrzebna stabilizacja w obiektywie. :P

Sory nie jestem tamtejszy prosiłbym o dokładniejszy adres i godzine gdzie mam sie wstawić

Jak się spotkacie to wstawcie jakieś fotki,będę w NS ale w piątek więc mnie nie będzie,bardzo żałuję bo jesteście naprawdę fajną ekipą.

to i tak jest pod ziemią i czy jasno czy ciemno nie gra roli to może dało by się póżniej? ;) np. 19.30 ? ;) było by pieknie bo dałbym rade przybyć;) al czy Alfa to nie wiem...

i tak pewnie troche czasu tam posiedzimy, wiec smialo mozesz przyjezdzac o 19:30 :) napewno jeszcze bedziemy :)

ha ha pomysl dobry.. Wiec czekam az mi taka legitymacje ktos zrobi i wreczy na spocie.. :p

262.jpg
: D

Załączniki

• Spo.png
    Spo.png
    22 KB · Wyświetleń: 45
mówisz masz i to nawet przed spotem żeby było pełnoprawnie w dniu spota bo stanowisko musi się uprawomocnić :D

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót