• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Lista N. Sącz

ej wpadnijcie na placki na noworoczny spot do Nas.Zagladac na Podkarpacie.Miejsce spotu Wyżne kolo Rzeszowa.Jest sonda jaki termin.Mozliwe, ze bedzie 26.01

i co tylu na gokarty chętnych? Panowie będzie fajnie...:cool: a Kierownik gdzie się dopisał bo jakoś nie widzę? ;)

Ja też chętny ale tylko na 50% bo to zależy od pracy :/ , pewnie młody też pojedzie jak ja będę jechał :)

Ja też chętny ale tylko na 50% bo to zależy od pracy :/ , pewnie młody też pojedzie jak ja będę jechał

dlatego najpierw ustalmy kto chce się wybrać a dopiero potem ustalimy termin by wszystkim odpowiadał nawet w tygodniu wieczorem czy coś, i dobrze - im nas więcej to lepsza rywalizacja nastąpi heh

jakby ktoś babiny i chłopiny nie widział Niedziela najbliższa godz. 18 - Sandecja, pzdr 600

Może też bym się pojawił, co prawda jestem nowym posiadaczem Alfy, ale Nowy Sącz nie jest mi obcy :)

Amortyzatory
Powrót