Lista N. Sącz

Czarny_28 raczej to pewne że zawita byla Belfera

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

no i zmacalem Belfrowa jaka jedyna w tym roku na spocie.Powiem, ze ladna i te felgi na zywo fajnie sie prezentuja bo na zdjeciach tak sobie wygladaja.Pozdrawiam bezel_ka z żona.P.S.mysl nad przekladaka konsoli z BiEmDablju;)

Tez sie zgadzam ze ładna alfa heh. A przekladke z biemdablju zrobimy w żony C2 jak pomożesz. Dzięki za pozdrowienia też pozdrów żonke i mam nadzieje że niedługo znowy sie gdzieś spotkamy.

Najpierw whisky a pozniej sie pomysli heh... uwalila sobie to BMW no nie

To ja zacznę kompletowac graty z bawararskiego wozidła

O julki jeszcze chyba nie bylo na spocie ;). To kiedy chłopaki jakiś spot bo ja dawno nie miałem okazji wpaść ;). W ten weekend ja byłbym wstanie.

że się tak pochwalę, nabyłem białą "Julkę" póki co pojeździ na KR ale na okolice nie ma wiec pomylić się ni powinno nikomu :) mam nadzieje że będzie mi dane wpaść na jakiś spot a w wiosną wpadniecie do Bobowej... wtedy zrobi się jakiś szum medialny :)

Pokaż załącznik 119544

więcej o samochodzie tutaj: http://www.autocentrum.pl/awc/mwielebny/alfa-romeo-giulietta-nuova-2012/

Widzę, że Mito się sprzedało:) Do bobowej daleko nie mamy więc coś się na wiosnę pomyśli.

Chyba nie wstapie na spota. Jak patrze pare stron wczesniej to sie zal robi. Jak mozna na spota smiesznym francuskim autkiem przyjechac. A o gosciu co mercem przyjechal to nawet nie wspomne...

Ostatnią edycję dokonał moderator:
paolo wez wyluzuj

- - - Updated - - -

kupiles brere i wydaje Ci sie, ze Panem jestes i masz najlepszy woz na swiecie??

chyba nie wstapie na spota. Jak patrze pare stron wczesniej to sie zal robi. Jak mozna na spota smiesznym francuskim autkiem przyjechac. A o gosciu co mercem przyjechal to nawet nie wspomne...
w.t.f.?

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Co za gość... No nic, trudno. Jakoś będziemy musieli z tym żyć, jeśli nas nie zaszczyci swoją obecnością ;) Ja p......e

Amortyzatory
Powrót