Paweł_
Nowy
- Auto
- Giulietta
No to znowu pisze. Organizujemy spota 12.01.2014r. ?
OK
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No to znowu pisze. Organizujemy spota 12.01.2014r. ?
Klamka zapadłaLaska, powiadam Ci odstąp od pomysłu póki czas, bo będzie zero różnorodności na spotach. Same 159![]()
Klamka zapadła
Ale którą?sprzedaj inną fure
OKaczkolwiek auto będe miał u mechanika to najwyżej ktoś mnie zabierze ze sobą (czyt. Organizator)
![]()
jak klamka zapadła to ją napraw a nie wystawiaj sądeckiej perełki....
Witam szanowne koleżanki i kolegów z NS dawno mnie tu nie było.Serdecznie zapraszam do Bochni na zlot AR połączony z imprezą Moto-Wośp 2014.która odbędzie sie dnia 12.01.2014r. w godzinach od 11-15 na ulicy Partyzantów 49.
- - - Updated - - -
Jutro podam szczegółowy plan imprezy .
Ale którą?
Ci się dowcip wyostrzył!
np: rosso koreano?
wspieraj mnie by laske odwieść od sprzedaży!aczkolwiek pomysł kupna 164 nie głupi
Gdzie tam 164. Pewnie następny nas zdradzi dla francuskiej motoryzacji albo co gorsza niemieckiej...
Laska mój kolega ma silnik do Twojej i za 350 by go oddał. Kup na zapas to wtedy będziesz miał argument, żeby ją dłużej potrzymać![]()
Męska decyzja.
To też męska decyzja.Ale którą?
Mam w planie 164. Byłem przed świętami oglądać i się zaraziłem. Musze sprzedać pare aut bo się ludzie zatrzymują i oglądać przychodzą(myślą że komis)!
Laska kupuj to: http://otomoto.pl/alfa-romeo-brera-3...C31699983.html Całkiem ładna zabawka.
Starszymi się będziesz zarażał?