Lista N. Sącz

Jak niestety się zraziłem do włochów za to jak nas potraktowali teraz! Zero fajnego auta poza 4C! Kompletne zero. I w dodatki żadnych nowości. Alfa 2 modele, Fiat praktycznie 3 modele bo resztę przestają produkować... Masakra jakaś. Inwestują w rynek amerykański i chiński a w europie lipa...

Trochę nie rozumiem:) Kupiłeś cytrynę która trochę inaczej jest pozycjonowana niż nawet jakby nowe modele AR wyszły ( cena itd.) więc nie wiem do czego się tu zrażać jak zamiast cytryny trochę więcej $ i można by mieć podobnej wielkości guliette, ja póki co nie myślę intensywnie nad polityką AR bo po 1 nawet jakby był następca 159 to i tak by $ mnie nie puszczała, póki co jak bym miał zmieniać to też na 159 ale już 3.2 TI:o:rolleyes: a zanim dokończę inwestować w obecną 159 i kupie kolejną 3.2 to może akurat zbiorą się makarony i zrobią gulie :)

Co poradze ze mi sie stare modele alfy podobają.

:yes4:

No polityka fiata paskudna. Całkiem przyzwoite modele na chiński rynek wypuszczają a u nas lipa. :( Nad czym ubolewam bo bardo koncern cenię. Co do Citroena to niestety 2 takie na Giuliette. :) Nawet 159 bym za tą kasę nie kupił. :)

Trochę nie rozumiem Kupiłeś cytrynę która trochę inaczej jest pozycjonowana niż nawet jakby nowe modele AR wyszły ( cena itd.) więc nie wiem do czego się tu zrażać jak zamiast cytryny trochę więcej $ i można by mieć podobnej wielkości guliette, ja póki co nie myślę intensywnie nad polityką AR bo po 1 nawet jakby był następca 159 to i tak by $ mnie nie puszczała, póki co jak bym miał zmieniać to też na 159 ale już 3.2 TI a zanim dokończę inwestować w obecną 159 i kupie kolejną 3.2 to może akurat zbiorą się makarony i zrobią gulie

Dobrze gada, polać mu :top:

Widzę koledzy że nie zainteresowała Was moja propozycja.

Widzę koledzy że nie zainteresowała Was moja propozycja.

Ja pisałem, że być może się wybiorę. Ale przy dwójce małych dzieci to sobie można planować... Jeśli do niedzieli będzie ok to pewnie się pojadę.

Ostatnia edycja:
Oki będę czekać ! I niech rada nadzorcza dobrze radzi!

- - - Updated - - -

http://www.bochnianin.pl/15119_rajdowcy_dla_wosp_zlot_na_partyzantow.html

- - - Updated - - -

Przepraszam nie wyszło mi!

Proszę bardzo. Pierwszy na świecie spot alfaholików bez alfy. :P WP_20140112_002 (1).jpg

No "das auto" mieli mocny skład. Tak żałowaliśmy, że nie ma was żeby im klasę pokazać... :)

Proszę bardzo. Pierwszy na świecie spot alfaholików bez alfy.

niemiecko- francuskie spoty?!? :) jako że zima w pełni, kto byłby za gokartami w power max na Jana Pawła ? zrobimy parę kresek a potem spot na tamtejszym parkingu, tak trochę inaczej byłoby;)

Jako że zarówno Belfer jak i ja mówimy o tym od dawna puszczam listę, uzbiera się odpowiednia ilość osób, dogadujemy termin i rezerwujemy

http://www.power-max.pl/

1. Paweł _NS

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót