Lista N. Sącz

oczywiscie moze być przedswiateczny tylko ze ja jeszcze zimówek nie mam xD (wjednej) więc jest opcja;)

W przypadku 22 grudnia będzie problem z parkingiem w którejś z naszych lokalizacji, pamięcią sięgając wstecz w tamtym roku chyba że to nie był grudzień? wiem że wtedy laska i moonraker zrobili sobie osobnego spota i wszyscy się szukali:) może 29? chyba że na polu ale to średnio widzę:)

Siemacie. Ja z laską to tylko raz się na osobności spotkaliśmy. :P Tylko że wtedy jeszcze parę ludzi się zjechało. I to był przedostatni spot. Ja też bym się wybrał jakoś przedświątecznie bo dawno was nie widziałem i się stęskniłem. :) :girl_wacko: Jeżeli żabojada przyjmiecie? Pozdrawiam wszystkich. :)

Na forum Citroena straszne nudy... :)

Ostatnia edycja:
No to na szybkośći preferuję jutro o 18.00 w 3 koronach na samym dole co Wy na to? Taki spot kto moze to przyjedzie;)

Niestety nie dam rady, bo do Krakowa jadę :( Z 3 koronami jest taki kłopot, że zawsze jak tam byłem w sobotę lub niedziele po południu to nawet na dolnym parkingu ciężko znaleźć miejsce parkingowe. A co dopiero kilka miejsc koło siebie dla alfaholików ;)

No to znowu pisze. Organizujemy spota 12.01.2014r. ?

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

Amortyzatory
Powrót