Lista N. Sącz

Ladny odcień, ciekawa cytrynka nie powiem:-)na zywo mam nadzieje ze obczaje

Jeżeli chodzi o ten którym zdjęcie zostało zrobione to chętnie się pozbędę. :) Bo to zwykły plastik w moim telefonie. :)
A jeżeli chodzi o ten którym zwykle robię zdjęcia to 24-85mm Nikkor. :P

- - - Updated - - -

Ten 24-85 to szczerze bym się pozbył chętnie tak serio. W sumie niby uniwersalny ale przy pełnej klatce wypada cienko. Chciałbym bardziej pro 24-70 ale drugie tyle kasy. :(

No ja myślę że do Albanii to sobie mogą wysłać... :)

- - - Updated - - -

Itd zawsze bez zdjęcia wysyła. :)

No ja myślę że do Albanii to sobie mogą wysłać...

Myślisz że nie wyślą? W sumie to chyba i tak nie mają możliwości ściągnięcia kasy od Albańczyka... A nie będzie problemów jak on na wakacje do mnie przyjedzie i go policja zatrzymie? Nie będą się czepiać że ma mandat nie zapłacony?

Wysłać pewnie wyślą. Ale jak ściągną? Punktów karnych mu nie dadzą. A egzekucją mandatów to się urząd skarbowy zajmuje chyba że w przypadku obcokrajowców jest specjalna procedura..?

- - - Updated - - -

Poza tym wydaje mi się, że Ty swój obowiązek dopełnisz podając sprawcę a ITD chyba nie ma prawa działać za granicą? To nie policja.

Jeżeli chodzi o ten którym zdjęcie zostało zrobione to chętnie się pozbędę. :) Bo to zwykły plastik w moim telefonie. :)
A jeżeli chodzi o ten którym zwykle robię zdjęcia to 24-85mm Nikkor. :P

- - - Updated - - -

Ten 24-85 to szczerze bym się pozbył chętnie tak serio. W sumie niby uniwersalny ale przy pełnej klatce wypada cienko. Chciałbym bardziej pro 24-70 ale drugie tyle kasy. :(

Jak wpadniesz na spota pochwalić się Cytrynką to możesz zabrać sprzęt przymierze do swojego body i sprawdze jak jest różnica :)

Wysłane za pomocą TapaTalk 2

Nie ma sprawy ale muszę najpierw sprawić sobie inny obiektyw. Bo aktualnie mi został tylko stary 18-70 na tym starym D-5000 a dwusetki tej fajnej się pozbyłem. Poza tym ten 18-70 jest DX a ja już nie chcę się uwsteczniać. :)

Czesc :) jestem nowy na forum i jestem z NS choc tymczasowo w UK;)
pozdrawiam i dozobaczenia na jakims spocie swiatecznym w grudniu:)

Powitany:)jako ze jestesmy grupa alkoholikow to na spota z poloweczka zapraszamy i bedzie ok;)

Czesc :) jestem nowy na forum i jestem z NS choc tymczasowo w UK;)
pozdrawiam i dozobaczenia na jakims spocie swiatecznym w grudniu:)

Powitać i gratuluję wyboru :) ja jak powiedziałem mechanikowi w UK do którego jeździłem że chcę kupić "9" to mi powiedział że to mój wybór ale jak się będzie psuć to mam do niego nie przyjeżdżać :P

Nie wiem jak w UK, ale w Irlandii z serwisowaniem 9-tek poza ASO nie jest kolorowo. Mało tam jeździ tych aut, części drogie i często trzeba na nie długo czekać.

No witamy. :) Kurde akurat wtedy jak mi się 156 rozleciała... :) Mam nadzieję, że na spota przyjmiecie? :P

Amortyzatory
Powrót