lukas_po
Nowy
- Auto
- AR 159 SW 1.9 JTDm 150KM '07 Carbonio Black
Dzięki za spotkanie Panowie, fotki postaram się wrzucić jutro 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
a czemu nie dzisiaj.. ? ?fotki postaram się wrzucić jutro
a czemu nie dzisiaj.. ? ?![]()
Siemacie. Ja mam już 4 dzień imprezy. W piątek goście to trzeba było posiedzieć a sobota niedziela weselicho i poprawiny. Dzisiaj rodzinna impreza i znowu przepadnę. Na następny termin jak najbardziej się zapowiadam. Na francuskie forum jeszcze nie zdążyłem się zapisać. Tutaj mi dobrze.
Nooo dobra, to poczekamWybacz Kierowniku, ale dzisiaj miałem problem z czasem i zdjęcia musiałem odłożyć na jutro
baaardzoo dobrze, i to Mi sie podobaa !!!Ostatnio edytowane przez lukas_po ; Wczoraj o 22:13 Powód: Kierownik piszemy z dużej litery![]()

jakas nowa 159 SW na Nowosadeczczyżnie ta z czerwonymi blachami??