• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Lista N. Sącz

również podziękował za towarzystwo, frekwencja okazała się przyjemna:)

dzięki Panowie za miłe przyjęcie z prawie całą moją familią, miło było poznać i posłuchać cennych porad. do następnego razu :) postaram się umyć 7mkę,żeby wstydu na fotkach nie było:cool:

Dzięki wszystkim.
A co się z Michałem dzieje? Pewnie na jakimś francuskim forum się teraz udziela ;)

Kiedy jakies zdjęcia Panowie, mam nadzieje ze te co wyjezdzałem to jakoś wyszły;P

Siemacie. Ja mam już 4 dzień imprezy. W piątek goście to trzeba było posiedzieć a sobota niedziela weselicho i poprawiny. Dzisiaj rodzinna impreza i znowu przepadnę. Na następny termin jak najbardziej się zapowiadam. :) Na francuskie forum jeszcze nie zdążyłem się zapisać. :) Tutaj mi dobrze. :P

a czemu nie dzisiaj.. ? ? :P

Wybacz Kierowniku, ale dzisiaj miałem problem z czasem i zdjęcia musiałem odłożyć na jutro :(

Siemacie. Ja mam już 4 dzień imprezy. W piątek goście to trzeba było posiedzieć a sobota niedziela weselicho i poprawiny. Dzisiaj rodzinna impreza i znowu przepadnę. Na następny termin jak najbardziej się zapowiadam. Na francuskie forum jeszcze nie zdążyłem się zapisać. Tutaj mi dobrze.

Czyli mamy rozmieć, że smutek po stracie Belli starasz się utopić w alkoholu :confused:

Ostatnia edycja:
hmmm na 21 zdjec, Moja miala zrobione tylko jedno.. :( aa na drugim zalapala sie przez przypadek... :(

.

ha ha ha :)

Hehe. Na następnym spocie będą 156, 155 i Citroen. :P

- - - Updated - - -

Laska szczególnie Tobie to sam zdjęcia zrobię bo ta 155 jest bardzo fotogeniczna. :)

jakas nowa 159 SW na Nowosadeczczyżnie ta z czerwonymi blachami??Luk swietnie sie prezentuje to twoje scudetto z tym logo alfaholikow i w czarnym kolorze.Lukas_po tez widze zarzucil nowe kolo-eleganckie

Amortyzatory
Powrót