Lista N. Sącz

Kupcie se Citroeny to będziemy działać w klubie Citroena. :P Ja ze swoją się pożegnałem. Odjechała w siną dal na lawecie. Właśnie w sobotę przyprowadziłem Citroena. Zróbcie spota to wpadnę nim. :)

- - - Updated - - -

Wszystkiego trzeba spróbować. :)

C4 2008rok 1.6 HDI bez FAP :) Na dosć fajnym wyposażeniu. :)

- - - Updated - - -

no nie wiem, orientacje też należy spróbować zmienić;)?
No może bez orientacji. Ja dalej kocham Alfy. :) Ale jak zatankowałem za 50zł tego nowego diesla i przyjechałem nim z Nowego Targu i od niedzieli jeżdżę do pracy ( w niedzielę tez byłem) a tu mi pokazuje jeszcze 200km zasięgu to zaczyna się rodzić conajmniej przyjaźń. :)

No może bez orientacji. Ja dalej kocham Alfy. Ale jak zatankowałem za 50zł tego nowego diesla i przyjechałem nim z Nowego Targu i od niedzieli jeżdżę do pracy ( w niedzielę tez byłem) a tu mi pokazuje jeszcze 200km zasięgu to zaczyna się rodzić conajmniej przyjaźń.

nieźle:) będziesz musiał się pochwalić na spocie nabytkiem nowym:)

Boże co się tu wyrabia........................ :( Ja bmw dzisiaj oglądałem...
Ale chyba jednak będę ratował 155.

Ratu ratuj nie daj sie żonie!:) moja bella ma u mnie dożywocie wiec psucie sie jej nic nie pomoze heh

Kupcie se Citroeny to będziemy działać w klubie Citroena. :P Ja ze swoją się pożegnałem. Odjechała w siną dal na lawecie. Właśnie w sobotę przyprowadziłem Citroena. Zróbcie spota to wpadnę nim. :)

- - - Updated - - -

Wszystkiego trzeba spróbować. :)

Dla pocieszenia mogę tylko dodać że jestem właśnie na etapie poszukiwania Citroena Berlingo ewentualne Peugota Partnera :D więc jak jeszcze Paweł coś kupi to spota można zrobić :P

Wysłane za pomocą TapaTalk 2

Panowie w niedzielę byłem na lotnisku w Svidnik'u na Słowacji. Mieliśmy z chłopakami wynajęty cały pas startowy...! Ekipa była mocna bo między innymi 2 X Subaru Impreza (jedna około 220-230 KM), Citroen Saxo VTS, Polonez 2000, Audi S3 (225 KM), BMW E46 2,5, Superb TDI DSG (około 190 KM) i ja moją V6. Poza jazdą między pachołkami (momentami w slalomie 110-120 km/h) można się było sprawdzić w sprincie i tutaj muszę się pochwalić, że poza wspomnianą wcześniej Imprezą nie było bata na 156 Busso:) W jeździe między pachołkami też mnie to auto zadziwiło bo czasy osiągało zbliżone do Imprezy a lepsze od lżejszych i też mocnych aut.

Może by zebrać ekipę i pojechać tam kiedyś? Koszt wynajęcia to około 120 Euro po znajomościach więc przy 8-10 autach są to żenujące kwoty. Ja bym miał z Gorlic 2-3 Alfy więc jeszcze 6-7 aut i zabawa jak się patrzy!

Laska sprzedajesz? :P Żeby mieć na remont Alfy?

A nasz kierownik Alfę naprawił? Co tam Marek się podziało?

Amortyzatory
Powrót