laska
Nowy
- Auto
- Była 155 1.8 TS 8V, Jest 166 2.4 20V 175 cv
Laska sprzedajesz? Żeby mieć na remont Alfy?
Kuzyn chce się pozbyć
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Laska sprzedajesz? Żeby mieć na remont Alfy?
Ja też myślę teraz o sprzedaniu alfy. Padła mi cewka czy coś tam i wracalem na 3 cylindrach -.-
Ta padnięta cewka to jest powód do sprzedania auta?! Ludzie dajcie żyć... Auto to nie gleba, samo się nie regeneruje. Czasem coś trzeba przy nim zmienić.
rozerwalo jedno opone.. i Alfa stala 5 tygodniA nasz kierownik Alfę naprawił? Co tam Marek się podziało?
No taki czas naprawy to chyba raczej koło... dwumasowe.rozerwalo jedno opone.. i Alfa stala 5 tygodnibo szukalem dobrej gumy..
i wkoncu znalazlem i dzisiaj zalozylem 2 sztuki na przodPirelli Eufori@ 205/45 r17
http://www.skapiec.pl/site/cat/2100/comp/121036_techniczne
Ja zmieniłem Alfę na model tańszy w utrzymaniu.156 BBURAGO skala 1:24. Wymiata. Tylko ramki klubowe muszę zamówić.
- - - Updated - - -
Kolor Blu Pegaso. Pali 0/100![]()
Jakiś gokart?A ja chce zamienić na starszą, głośniejszą, mniej wygodną i palącą drugie tyle. A co mi tam, fan z jazdy musi być!!!
Jakiś gokart?
rozerwalo jedno opone.. i Alfa stala 5 tygodnibo szukalem dobrej gumy..
i wkoncu znalazlem i dzisiaj zalozylem 2 sztuki na przodPirelli Eufori@ 205/45 r17
http://www.skapiec.pl/site/cat/2100/comp/121036_techniczne
Jakiś gokart?Fun jak fun ale żeby się stresować czy ci się samochód nie rozleci podczas takiej zabawy... to nie na maoje nerwy.
- - - Updated - - -
nie szeroko do 156 ? ?225/45/17
No i stało się Bellą ma nowego kolegę na podjeździe
założyć jakieś alu + przyciemka i będzie miodzio![]()
Też znam takiego typa.Alu na allegro do tego cała masa a od szyb znam typa, który zrobi w miarę tanio i chyba dobrze![]()
Muszę zrobić zdjęcie i się swoim pochwalić jak przestanie padać.No i stało się Bellą ma nowego kolegę na podjeździeW jesienne deszczowe dni Bella będzie sobie stała w ciepłym garażu na dywaniku a w jej obowiązkach wyręczy ja nowy francuski kolega
![]()
Wysłane za pomocą TapaTalk 2
Muszę zrobić zdjęcie i się swoim pochwalić
Masz rację. Citroenem się jeździ a na Alfę przeważnie patrzy.chwalić to się można AR nie Citroenem![]()
Masz rację. Citroenem się jeździ a na Alfę przeważnie patrzy.