Lista N. Sącz

Ja też myślę teraz o sprzedaniu alfy. Padła mi cewka czy coś tam i wracalem na 3 cylindrach -.-

Ja też myślę teraz o sprzedaniu alfy. Padła mi cewka czy coś tam i wracalem na 3 cylindrach -.-

Ta padnięta cewka to jest powód do sprzedania auta?! Ludzie dajcie żyć... Auto to nie gleba, samo się nie regeneruje. Czasem coś trzeba przy nim zmienić.

Ta padnięta cewka to jest powód do sprzedania auta?! Ludzie dajcie żyć... Auto to nie gleba, samo się nie regeneruje. Czasem coś trzeba przy nim zmienić.

Nie, to nie powód. Powodem jest głównie wiek auta. Trzeba się przesiąść na coś młodszego bo kolejne usterki to kwestia czasu. Nie mam również ochoty dokładać do blacharki.

Ja zmieniłem Alfę na model tańszy w utrzymaniu. :P 156 BBURAGO skala 1:24. Wymiata. Tylko ramki klubowe muszę zamówić. :P

- - - Updated - - -

Kolor [FONT=Tahoma, Georgia, Arial, century gothic, verdana, sans-serif]Blu Pegaso.​ Pali 0/100 :)[/FONT]

Ja zmieniłem Alfę na model tańszy w utrzymaniu. :P 156 BBURAGO skala 1:24. Wymiata. Tylko ramki klubowe muszę zamówić. :P

- - - Updated - - -

Kolor Blu Pegaso.​ Pali 0/100 :)

A ja chce zamienić na starszą, głośniejszą, mniej wygodną i palącą drugie tyle. A co mi tam, fan z jazdy musi być!!!

A ja chce zamienić na starszą, głośniejszą, mniej wygodną i palącą drugie tyle. A co mi tam, fan z jazdy musi być!!!
Jakiś gokart? :P Fun jak fun ale żeby się stresować czy ci się samochód nie rozleci podczas takiej zabawy... to nie na maoje nerwy. :)

- - - Updated - - -

Dalej jednak podtrzymuję zdanie ,że Alfa to fajne autko. Jednak ekonomia zadecyowała i rozsądek. Nie stać mnie póki co na pojazd hobbystycznie. Jak się dorobię to napewno powrócę do Alfy. :) Ale wtedy to Montreal koniecznie. :P

- - - Updated - - -

http://www.bild.de/news/ausland/cos...s-ungluecksschiffs-beginnt-32400250.bild.html
Polecam teraz w ramach relaksu. :P Morza szum... ptaków śpiew i niezauważalnie podnosząca się Costa Concordia - Live. :P

rozerwalo jedno opone.. i Alfa stala 5 tygodni :) bo szukalem dobrej gumy..
i wkoncu znalazlem i dzisiaj zalozylem 2 sztuki na przod :) Pirelli Eufori@ 205/45 r17

http://www.skapiec.pl/site/cat/2100/comp/121036_techniczne

Hmm. Ale przecież to prawie 2 rozmiary mniejsza guma od zalecanej... Było sens tyle czekać? Jak byś spytał tutaj to załatwił bym Ci piękne 225/45/17 lub 215/45 za śmieszne pieniądze.

- - - Updated - - -

Jakiś gokart? :P Fun jak fun ale żeby się stresować czy ci się samochód nie rozleci podczas takiej zabawy... to nie na maoje nerwy. :)

- - - Updated - - -

Nie gokart tylko jedna z moich V6... Skoro pod moją wodzą się nie rozlatują to u innych też może dadzą radę:)

No i stało się Bellą ma nowego kolegę na podjeździe :) W jesienne deszczowe dni Bella będzie sobie stała w ciepłym garażu na dywaniku a w jej obowiązkach wyręczy ja nowy francuski kolega :P

Wysłane za pomocą TapaTalk 2

Załączniki

• uploadfromtaptalk1379401644468.jpg
    uploadfromtaptalk1379401644468.jpg
    132.7 KB · Wyświetleń: 80
Alu na allegro do tego cała masa a od szyb znam typa, który zrobi w miarę tanio i chyba dobrze:)
Też znam takiego typa. :P Ale nie wiem czy się wiecznie nie obraził za zdradę marki. :P

- - - Updated - - -

No i stało się Bellą ma nowego kolegę na podjeździe :) W jesienne deszczowe dni Bella będzie sobie stała w ciepłym garażu na dywaniku a w jej obowiązkach wyręczy ja nowy francuski kolega :P

Wysłane za pomocą TapaTalk 2
Muszę zrobić zdjęcie i się swoim pochwalić jak przestanie padać. :)

Oglądałem taką funkiel nówkę z przebiegiem ,70tys, ale po jeździe próbnej z silnika i skrzyni się lalo dosłownie ale gość się zarzekał że to norma. :) Kupiłem rozsądniej tym razem i akurat była ładna 5d chociaż 3d mi się bardzo podoba i jeszcze vtr. :p

Amortyzatory
Powrót