Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Laska miał piękne "Rosso Koreano".
Nigdy nie ma gwarancji niestety nawet w miare nowym2000, 3000 lub 4000To są wszystkie opcje swapa.
Plus zero gwarncji ile pochodzi i zero gwarancji, że dalej coś innego się nie sypnie.
![]()
.2000, 3000 lub 4000To są wszystkie opcje swapa.
Plus zero gwarncji ile pochodzi i zero gwarancji, że dalej coś innego się nie sypnie.
![]()
Miałeś jakieś doświadczenia?Nigdy nie ma gwarancji niestety nawet w miare nowym![]()
Od swojej 155?Michał dowiedz sie czy się da 8V zamontować do 156 to Ci sprzedam silnik.![]()
Zapasowy mamOd swojej 155?
Wiedziałeś jak się zabezpieczyć.Zapasowy mam![]()
Wiedziałeś jak się zabezpieczyć.
- - - Updated - - -
Następnym razem będę wiedział, że Alfę w benzynie to tylko z zapasowym silnikiem.![]()
Wiedziałeś jak się zabezpieczyć.
- - - Updated - - -
Następnym razem będę wiedział, że Alfę w benzynie to tylko z zapasowym silnikiem.![]()
Ja wystawiam jutro na aledrogo z przeznaczeniem na części. Decyzja podjęta.
Szczerze to muszę liczyć minimum 2500 żeby to hulało jak należy. Silnik + wymiana + rozrząd + olej + płyn i to wszystko po kosztach.
Zainwestuję a potem będę się bujał z Alfą przez parę lat i nie sprzedam sprawnej ani za 5tys. Tym bardziej, że miałem zamiar do wiosny jeździć a potem zamianka na coś nowszego. Po prostu tylko się przyspieszy wymiana samochodu.
- - - Updated - - -
159 ładnej proszę szukać.
Jako prawdziwy miłośnik motoryzacji juz Alfę zaliczyłem w swoim inwentarzu.I to najfajniejsza przygoda motoryzacyjna w moim życiu.
Łezka się kręci w oku jak patrzę na Alfę i wstecz na wszystko co związane z nią (to forum, super ludzie, spoty, klimat i cały czar związany z posiadaniem tego pojazdu).
Jako prawdziwy miłośnik motoryzacji juz Alfę zaliczyłem w swoim inwentarzu. I to najfajniejsza przygoda motoryzacyjna w moim życiu. Łezka się kręci w oku jak patrzę na Alfę i wstecz na wszystko co związane z nią (to forum, super ludzie, spoty, klimat i cały czar związany z posiadaniem tego pojazdu).
Zainwestuję a potem będę się bujał z Alfą przez parę lat i nie sprzedam sprawnej ani za 5tys. Tym bardziej, że miałem zamiar do wiosny jeździć a potem zamianka na coś nowszego. Po prostu tylko się przyspieszy wymiana samochodu.