Lista N. Sącz

Witajcie.
Noszę się z zamiarem zamontowaniem instalacji LPG w mojej belli jednak mam obawy.
Czy ktoś z was ma zagazowanego TSa 105km i mógłby się wypowiedzieć jak instalacja działa i jakiej firmy do tego silnika wybrac?
Czytam różne fora na temat LPG i mam pustke w głowie.
Byłbym wdzięczny jeszcze za polecenie jakiegoś gazownika który rzetelnie wykonuje usługę i regulacje instalacji.

Dzięki i pozdrawiam.
105 koni w 1,6 to nie ts. Ja miałem 145 1.4ts i 100 000 na gazie śmigała bez problemu, ale silnik musi być w dobrej kondycji i musisz dbać o stan DOBREGO oleju. Ja zakładałem w Czakramie w Starym Sączu BRC.

Praca, praca ale poprawie się. Belfer 159 jtd a miała być TB

Jak byś taką 159 w tej cenie mógł mieć, to byś po nią na nogach szedł do Austrii:) Na razie szukam TBi i nic straconego bo zanim tą 159 doprowadzę do "mojego ładu" to może być różnie.

Jest pytanie Panowie, czy ktoś by nie był chętny na wyjazd do Kielc na zlot (mam jeszcze 2 miejsca w V6...)? Dzień z jazdami na torze i powrót wieczorem (piątek 16-tego).

Ostatnia edycja:
hejka Panowie i Panie.
z racji tego,że mam za mało napisanych postów aby dać ogłoszenie w wydzielonym miejscu, pozwolę sobie tutaj kliknąć.:P
mimo upałów zaczynam poszukiwania niedrogiego kompletu felg na zimę,najlepiej 15. gdyby ktoś z okolicy miał do upłynnienia, chętnie ponegocjuję-pw proszę w tej sprawie.
miłego śmigania, ja w tym tygodniu korzystam z pogody i rowerkiem do pracy popylam:cool:

Ja się dzisiaj spale ;)
Ale sądeczanin o tym nie napisze ;)

Ostatnia edycja:
ja ostatnio za dużo spalałem i dziury w mózgu zaczęły się pojawiać, no ale laska musi, w końcu jest ambasadorem:)

Halo HAlo;D Witam :) kiedy jakis spocik ?? bo czekam i czekam ;) Pozdrawia, ;)

Rozumiem, że żartujesz...:) Od czasu kiedy tutaj piszesz spotów było co najmniej kilka a Ciebie na żadnym nie widziałem.

Amortyzatory
Powrót