lukas_po
Nowy
- Auto
- AR 159 SW 1.9 JTDm 150KM '07 Carbonio Black
Ok dzięki
Wysłane za pomocą TapaTalk 2
Wysłane za pomocą TapaTalk 2
Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Byłem z młodym na spacerze i stoi to auto o którym pisałem ale nie było nikogo w pobliżu żeby zapytać. Zrobiłem na szybko 2 zdjęcia komórką.
Pokaż załącznik 103886Pokaż załącznik 103887

Co by nie było OT
Byliśmy dzisiaj ma Zlocie Pojazdów Zabytkowych na Miasteczku Galicyjskim i na płycie rynku, widzieliśmy piękną Alfę SPIDER
Witajcie.
Noszę się z zamiarem zamontowaniem instalacji LPG w mojej belli jednak mam obawy.
Czy ktoś z was ma zagazowanego TSa 105km i mógłby się wypowiedzieć jak instalacja działa i jakiej firmy do tego silnika wybrac?
Czytam różne fora na temat LPG i mam pustke w głowie.
Byłbym wdzięczny jeszcze za polecenie jakiegoś gazownika który rzetelnie wykonuje usługę i regulacje instalacji.
Dzięki i pozdrawiam.
Mi głównie chodzi o oszdędną jazdę. Dużo jeżdżę, autko mi pali średnio 8,5 l, a miesięcznie wydaje ponad 1000zł na paliwo czasem nawet wiecej.
Gdzieś czytałem że te silniki nie trawią gazu dlatego potrzebował bym opini posiadaczy instalacji LPG w 1.6 TS.
Pozdrawiam.
Nie był.a z dupy strony Panowie http://www.zapopradzie.pl/ był tam ktoś?
Jaa w srodku nie bylem, ale czesto kolo tego jestem.. ( Muszyna )to Aski strony wiec wiesz..a z dupy strony Panowie http://www.zapopradzie.pl/ był tam ktoś?
Instalacja BRC Sequent24 montowana w Czakramie w Tarnowie. To jedyny oficjalny i główny dystrybutor BRC na Polskę. Poziom obsługi wysoki i pełen profesjonalizm
a z dupy strony Panowie http://www.zapopradzie.pl/ był tam ktoś?
No do Turcji też można śmignąć albo na jakąś grecką wysepkę. Polecam bardziej niż Muszynę. Paweł jednego moda mniej i masz All Inclusive w ładnym miejscu.
Witajcie.
Noszę się z zamiarem zamontowaniem instalacji LPG w mojej belli jednak mam obawy.
Czy ktoś z was ma zagazowanego TSa 105km i mógłby się wypowiedzieć jak instalacja działa i jakiej firmy do tego silnika wybrac?
Czytam różne fora na temat LPG i mam pustke w głowie.
Byłbym wdzięczny jeszcze za polecenie jakiegoś gazownika który rzetelnie wykonuje usługę i regulacje instalacji.
Dzięki i pozdrawiam.
No witaj. Ja mam TS'a w gazie już 2 lata i jest bez problemów. Instalacja BRC Sequent24 montowana w Czakramie w Tarnowie. To jedyny oficjalny i główny dystrybutor BRC na Polskę. Poziom obsługi wysoki i pełen profesjonalizm. Osiągi samochodu bez zmian i przede wszystkim tania jazda. Ale nad 1,6 to bym się zastanawiał czy gazować.Trochę mały silnik. Najfajniejsze podobno 1,8.
Ja posiadam 2,0 i też nie narzekam.
thx Panowie za info, tak pytam z ciekawości w kwestii wypadu na popołudnieale fakt faktem mody ważniejsze...
![]()
Żeby Ci nie kazała któregoś dnia z Alfą spać. Hehe.
Kolego YoMen w którym miejscu dokładnie mieszkasz?
Jak byś miał w tygodniu chwilkę to chętnie bym się przyjrzał jak to wygląda i w ogóle.