Lista N. Sącz

No to przykra sprawa. Niemiłe zdarzenie i chyba nie najmniejsze wydatki.

Witka Panowie. Mam do sprzedania komplet opon zimowych na stalowych felgach do 159`tki. Opony jednosezonowe vredenstein 205/60/16. felgi też mają jeden sezon. całość 1300zł. Jak co to proszę pisać na maila prezusso@gmail.com na pewno się dogadamy.

Pękła i normalnie na niej dojechałem do domu. Na Sołeckiej ją rozwaliłem. Nawet nie miałem świadomości, że ją rozwaliłem dopiero rano uświadomiła mnie wielka plama pod autem ;)
I jak tam? Coś działasz w temacie? Ciekawe ile Cię interes wyniesie... :/

I jak tam? Coś działasz w temacie? Ciekawe ile Cię interes wyniesie... :/

Auto w niedziele zaholowałem do mechanika i teraz czekam bo jestem aktualnie w Łodzi :). Myślę, że koszty nie będa takie złe, bo miska nie rozsypała się w drobny mak tylko lekko pękła więc się ją wyspawa i powinno być okej :)

foty super:) taka myśl że brzydko wygląda spider w srebnym mimo że klasyka to jakoś w tym kolorze nie ma uroku

Teraz to chyba będzie taki standard wśród handlarzy. :) Więcej ramek niż klubowiczów. :) Bo łatwiej sprzedać Alfę zadbaną od entuzjasty. :)

Ja tam nie macham. :p I tak się z większością u mechanika widzę codziennie... :p

WeGi gdzie byłeś jak Cie nie było? Może w końcu po latach nas zaszczycisz swą obecnością? Spotów się tyle odbyło... :p

Tak nawiasem to moja u mechanika znowu. :p Jak się darzy to się darzy.... Była góra silnika to teraz dół. :p

W tamtym tygodniu wróciłem z Anglii, więc teraz napewno znajdę czas, aby wpaść na spot :)

Kiedy jakis spot organizujecie? W najblizszy weekend cos robicie moze?

Amortyzatory
Powrót