Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Podziękował za wspólnego spota i ZACNE grono, kierownik spisał sięjeden z lepszych wypadów wspólnych trzeba przyznać
Dziekuje dziekuj !! zawsze mozna powtorzyckierownik spisał się jeden z lepszych wypadów wspólnych trzeba przyznać
Staralem sie trzymac tempo.. ;pKierownik niby się spisał, ale drogą powrotną zamulał tam z przodu i co 4 wrzuciłem to musiałem zaraz na 3 redukować
ha ha daj spokoj.. az mnie kuslo zeby Cie gonic.. ale sam widziales co sie dzialo w aucie...Kierownik zamulał Piotrku bo jak wyprzedziłem jego i Pawła i zaczął mnie gonić to widziałem tylko latające ręce, dostał łomot od swojej Kobiety, więc potem sie zrobił posłuszny jak baranek xD
Byliście jeszcze na tej sesji?
i wogole to musze Pawła przeprosic bo przy redukcji na 3 i gaz do spodu zaslonilem go czarna smuga
Te kilka fotek co zrobiliśmy wrzucę zaraz po przepuszczeniu przez kompa.
Teraz tylko pozostało czekać na następnego spota
I jak Panowie po spotkaniu? Kreska była?![]()
Kreska była?
Obczaję na sąsiedniej ulicy bo stał tam MR78 i nikt nim nie jeździ, może do pchnięcia bo cały czas tam stoi. Jak coś będzie to dam znać.