Lista N. Sącz

Podziękował za wspólnego spota i ZACNE grono, kierownik spisał się;) jeden z lepszych wypadów wspólnych trzeba przyznać

Podziękował za wspólnego spota i ZACNE grono, kierownik spisał się;) jeden z lepszych wypadów wspólnych trzeba przyznać

Zgadzam się w zupełności. Miejsce ma klimat już teraz a jesienią tam jest dopiero chillout:) Dzieci mi zaraz zasnęły po takiej dawce świeżego powietrza. Byliście jeszcze na tej sesji?

Było spoko, dzięki :) Kierownik niby się spisał, ale drogą powrotną zamulał tam z przodu i co 4 wrzuciłem to musiałem zaraz na 3 redukować ;)

Dzięki wszystkim, naprawdę to był najlepszy spot odkąd sie z wami zadaje ^.^ spokój cisza, grillek i siedzonko ;)
No może by Zrobił corocznego spota w Wysowej? Jeżeli Kierownik by się zgodził, to by była taka nasza alternatywa dla Żegociny;)
Ale tak serio fajny klimat, kiełbasa barszz smakowała w takim klimacie ;) troszke było za gorąco, ale mogło być gorzej;)
Faktycznie jak ktoś przyznał Tworzy się taka duża familia Alfaholikowa NS ;)

Kierownik zamulał Piotrku bo jak wyprzedziłem jego i Pawła i zaczął mnie gonić to widziałem tylko latające ręce, dostał łomot od swojej Kobiety, więc potem sie zrobił posłuszny jak baranek xD

kierownik spisał się jeden z lepszych wypadów wspólnych trzeba przyznać
Dziekuje dziekuj !! zawsze mozna powtorzyc :)

Kierownik niby się spisał, ale drogą powrotną zamulał tam z przodu i co 4 wrzuciłem to musiałem zaraz na 3 redukować
Staralem sie trzymac tempo.. ;p

Kierownik zamulał Piotrku bo jak wyprzedziłem jego i Pawła i zaczął mnie gonić to widziałem tylko latające ręce, dostał łomot od swojej Kobiety, więc potem sie zrobił posłuszny jak baranek xD
ha ha daj spokoj.. az mnie kuslo zeby Cie gonic.. ale sam widziales co sie dzialo w aucie... :) krzyk pisk, ze sie rozwalilmy, ze zaraz Ci w dupe wjade bo hamulce puszcza i wogole.. ;p wiec potem juz jechalem grzecznie.. :) i wogole to musze Pawła przeprosic bo przy redukcji na 3 i gaz do spodu zaslonilem go czarna smuga :D

Byliście jeszcze na tej sesji?

Byliśmy tylko w centrum Wysowej, w parku na lodach :)

Też dziękuję za spota było jak zawsze mega, miejscówka super, trochę gorąco ale to i tak lepsze niż deszcz :D
Towarzystwo jak zawsze doborowe. Jak już pisał wcześniej Łukasz tworzy się nam rodzina Alfaholikowa :P. Nie są to już tylko zwykłe spotkana osób które łączy tylko i wyłącznie wspólne logo na masce.
Te kilka fotek co zrobiliśmy wrzucę zaraz po przepuszczeniu przez kompa.
Teraz tylko pozostało czekać na następnego spota ;)

Marek czekamy na Twoje zdjęcia z trasy powrotnej powinny wyjść dobre ujęcia :D

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Właśnie o to chciałem dyskretnie spytać zadając te głupie pytanie. :P

- - - Updated - - -

No ale zdjęcia wszystko wyjaśniły. :)

Mam małą sprawę.
Znajomy szuka Poloneza lub Fiata 125p (kanciaka) najlepiej jakiegoś zapomnianego, stojącego w starej szopie (te z komisów odpadają) ;) rocznik im starszy tym lepszy ale nie młodszy niż 85r., coś do remontu, dobrze by było jak by był na chodzie ale nie jest to konieczne. Jak ktoś coś wie to proszę o info.

:) Obczaję na sąsiedniej ulicy bo stał tam MR78 i nikt nim nie jeździ, może do pchnięcia bo cały czas tam stoi. Jak coś będzie to dam znać.

Byłem z młodym na spacerze i stoi to auto o którym pisałem ale nie było nikogo w pobliżu żeby zapytać. Zrobiłem na szybko 2 zdjęcia komórką.
WP_000449.jpgWP_000450.jpg

Amortyzatory
Powrót