Lista N. Sącz

ok, to podjedziemy tam po Was :D jak bedziemy jechac.. :) to ze Sacza wyglada na to ze pojedziemy w 3 ? Ja Pawel Piotrek.. ?

Faktycznie to przyjade sam;P

Z tym, że nie na pewno... Jak dobrze pójdzie to wrócę do Gorlic z kimś i przyjadę V6, żeby jeszcze więcej AR w Wysowej było.

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

Może się jeszcze uda kogoś namówić :)

Trzeba im na ambicję wjechać albo kawalerom obiecać całą masę kuracjuszek a żonatym i "dzieciatym" rewelacyjny park z placami zabaw:)

Ostatnia edycja:
Panie prezesie gdzie to
Jak masz skrzyzowanie na Lwowskiej.. kolo Orlenu/Cmentarza to jedziesz w strone Grybowa.. i od skrzyzowania to jest jakis kilometrw po prawej stronie masz znak Miasteczko Galicysjkie.. i tam bedziemy :)

bedzie szansa sie poscigac
niestety musze Cie zmartwic, nie bedzie zadnej szansy scigana.. bo jedziemy na spot rekreacyjnie 70, 80km/h aa nie na wyscig.. :)

to najlepiej zrobmy liste niech kazdy sie wpisze i bedzie wiadomo.. :)
a Ci co beda czekac w Grybowie na orlenie niech w nawiasie dopisza Grybow.. :)

LISTA:

1) cichy2310 + polowka
2) ....

LISTA:

1) cichy2310 + polowka
2) Paweł + połówka lub połówki( jak będzie kompan do nich ) ;)

ciocia https://maps.google.at/ pomogła :p wiem gdzie i bede , tylko czy bedzie "laska" bo mam dla niego tą flaszke którą tak wypominał ze za nieobecnosc na spocie grozi flaszka kary:P

Mnie raczej nie będzie. Moją flaszke śmiało możesz przekazać kierownikowi, on będzie wiedział co z nią zrobić :)

LISTA:

1) cichy2310 + polowka
2) Paweł + połówka lub połówki( jak będzie kompan do nich ) 
3)lukas_po + różnego rodzaju połówki ;) + brat jak będzie chciał jechać (Grybow-Orlen)

Dzisiejszy zakup :) fotel "reżyserski" grillowo-spotowy :D

uploadfromtaptalk1374579994463.jpg

Dla zainteresować zakupiony w Real w dziale ogrodniczym cena 30 zł :)

Wysłane za pomocą TapaTalk 2

Ostatnia edycja:
Widzę, że tylko ja zostałem z 9-tką bez żółtych halogenów ;) LISTA:

1) cichy2310 + polowka
2) Paweł + połówka lub połówki( jak będzie kompan do nich ) 
3)lukas_po + różnego rodzaju połówki ;) + brat jak będzie chciał jechać (Grybow-Orlen)
4) Piotrekkr, ale chyba bez połówki co by nie słuchać, że już chce do domu ;)

Amortyzatory
Powrót