O
obserwator737
Guest
znalazłbym i starsze niż 4 letnie MB które wyglądają wg mnie zjawiskowo 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a Wy oceniacie ciągle przez pryzmat znaczka i tego ze AR to AR... ma duszę i charakter bo jest Alfą.
znalazłbym i starsze niż 4 letnie MB które wyglądają wg mnie zjawiskowo![]()
z pewnością...Alfie wisi jakaś gigantyczna ilość sprzedaży.
AR ma o tyle dobrze że jest pod finansowymi skrzydłami koncernu - wątpię aby firmie zależało na mega masowej sprzedaży - od tego jest Fiat ...VW ma o tyle gorzej że to on jest tą tańszą marką
Sam się czasem zastanawiam... dlaczego?
Powinniśmy założyć jednak nowy temat poświęcony takim dyskusjom, żeby każdy mógł się wyżyć
ok długi weekend za pasem i koledzy już rozpalają grillez tym grillem to fakt - Lambo lubię się przypalić![]()
Mi,owszem jeśli by pod maska wariowało ze 500 Rumaków +napęd na cztery łapy na pewno bym nie pogardził.
A temat jakiego modelu dotyczy?? Czy czasem nie nowej Brery/159 bystrzaku??Skoro to takie graty bez stylu to po cholerę tym jeździsz? Po co siedzisz na tym forum?
Auta te tracą na wartości ze względu na problemy z jakością w latach 80tych a nie dzisiejszych modeli...Ale nie będe z tobą więcej dyskutował.
Alfa do modelu 156 była Alfą. Wszystko co powstało po 156 jest substytutem Alfa Romeo, produktem czekoladopodobnym w porównaniu do tradycyjnej czekolady.
Jestem ciekaw ilu z Was jezdzilo choc jednym z wymienionych wyzej samochodow (Scirocco, nowa C-klasa), zeby móc się wymądrzać i prawic swoje wywody ze AR jest lepsze.
Ja mam okazje jezdzic w pracy nie takimi samochodami i moge je porownywac obiektywnie, bo jechalem, widzialem i wiem jak się zachowują na drodze, wiec zabieram temat w dyskusji i oceniam jak faktycznie jest, a Wy oceniacie ciągle przez pryzmat znaczka i tego ze AR to AR... ma duszę i charakter bo jest Alfą.
AR miała duszę i charakter w modelach do końca lat 90-tych. Teraz musi sobie zapracować zarówno postępem technicznym jak i czymś wystrzałowym, zeby renomę odzyskać.
...a teraz pokazcie mi co jest w Alfie z PRAWDZIWEJ Alfy..... Od koł po dach Fiacik w innej konserwie.
Zawieszenie? Linea na pewno nie prowadzi się tak jak 159.
Co do VW, te same silniki masz w Audi, poza kilkoma wyjątkami. Tak ciężko zrozumieć, że to co zarzucacie Alfie tyczy się praktycznie każdego koncernu?
ok długi weekend za pasem i koledzy już rozpalają grille![]()

Troche trwardsze amorki kadży potrafi wlozyc.... Nie musi byc to AR zeby sie dobrze prowadziła..... Fiat trzyma styl Alfy z dawnych czasów na siłe bo tylko tu mu pozostało... Nie porównuj Audi i AR bo to delikatnie nie trafione, a wogóle do czego mozna porównac nowe AR pod wzgledem ilosci modeli??