radosuaf
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21
W 1.6 THP masz już 6-biegowe automaty.
No właśnie chyba przedwczoraj to zauważyłem... Kusi
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W 1.6 THP masz już 6-biegowe automaty.
W linku nieco więcej zdjęć ze środka. Te siedzenie obszyte alcantarą wyglądają dość smutno. http://cars.uk.msn.com/motorshows/fr...rt-motor-show?
Może i smutno, ale wyglądają na wygodne.
A co do felg, to te, które są założone na tej prezentowanej we Frankfurcie, to ich nie kojarzę, stawiam, że to nowy wzór.
A tak abstrahując od wszystkiego- czy u was też zaczęło się roić od Giuliett? U mnie w mieście bywają takie dni że widzę po kilka nowych- i salonówek, i używek.
MultiAir ma mieć 185KM, a mały diesel 150KM zamiast 140KM - jestem ciekawy, czy w MA zmienią tylko program w ECU, czy coś w osprzęcie będą grzebać. Brak ekranu dotykowego to było coś, co mnie zniechęciło do wbudowanej nawigacji (oprócz ceny, oczywiście), więc mam dotykowego TomToma i jest OK, ale ja w ogóle nie jeżdżę w rękawiczkach...
Mają być nowe tapicerki? Jakie materiały mają się zmienić?
_tomek_ przecież masz w sumie 7 silników w tym 4 benzynowe. Jak dla mnie ich ilość nie jest najmniejsza.
No niby tak, ale pomimo mojej 'przemiłości' do Megane RS uważam że to samochody teoretycznie grające w tej samej lidze, ale nie do porównania ze sobą. RS to fura zbyt bezkompromisowa, żeby ją porównywać do Giulietty.
Tyle, że Megane wygląda w środku wybitnie SŁABO i żaden silnik tego nie zmieni. Pamiętam, że jak zobaczyłem w środku Twingo RS, to byłem przerażony, bo wnętrze było na poziomie Dacii. Żeby nie było, Punto Abarth nie wyglądało dużo lepiej. Alfa to jest jednak zupełnie inna klasa, nawet uwzględniwszy niedociągnięcia.
Nowe Punto i 500 Abarth wygląd całkiem cywilnie, da się tym śmiało podróżować a Megane RS już gorzej. To dobre auto na tor.
badz obiektywny
siedziales w rs
jakos w giuliecie? no mam obiekcje ;]
scie sie uczepili ... wez golfa gti, no jakby giulietta srednio wypada, a ze niemcownia robi coraz "ladniejsze" auta..
Jestem. Jakość materiałów spadła w porównaniu ze 147, ale nadal jest nieźle. Cytryny i Peżo mają fajne wnętrza, ale Renault to jest jakaś katastrofa...
Ma chyba z 5 koni mniej.
nawet 15 koni mniej ma (5 mniej w pakiecie sportowym) ale cenowo jest chyba tanszy "na wejsciu" niz qv