milleniusz
Nowy
Och, gdyby 3 lata temu był DS4, to mnie też by tu nie było. 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Och, gdyby 3 lata temu był DS4, to mnie też by tu nie było.![]()
Ja wybierałem między tymi dwoma i nie miałem wątpliwości, żeby brać Alfę.
Bez nawigacji będzie mniejszy ekran 5 calowy, dotykowy,podobne rozwiązanie jest w Fiacie 500L. Nie wiadomo tylko co zrobią w podstawowych wersjach w których ekranu może nie być wcale.A ja się obawiam, że wersja bez nawigacji będzie miała panel w takim samym kształcie, tylko pełny, bez wycięcia na ekran navi. Niestety, na przyciski nie ma co liczyć, a one robiły wielką robotę we wnętrzu...
Bez nawigacji będzie mniejszy ekran 5 calowy, dotykowy,podobne rozwiązanie jest w Fiacie 500L. Nie wiadomo tylko co zrobią w podstawowych wersjach w których ekranu może nie być wcale.
Po face podoba mi się właściciwie wszystko, szczególnie grubsza, bardziej sportowa kierownica. Nie żałuję przycisków na dole deski bo choć sam pomysł z nimi był ciekawy to wykonanie popsuło cały efekt. Powinny zmieniać położenie po wciśnięciu i być wykonane w stylu przełącznika DNA, wtedy byłoby fajnie. A tak to nie ma za czym tęsknić.
U mnie Giulietta ma raczej dożywocie (mogę ew. zamienić, jeśli Alfa wypuści jakieś dobre V6), za to Peżo 307 kusi mnie żeby wymienić na C5 Tourer (hydro), zniechęca mnie tylko ta dziadowska 4-biegowa skrzynia automatyczna przy silniku benzynowym.
Nie no DS4 jest znacznie ładniejszy, moim zdaniem. Szczególnie biały. Chyba moje następne auto będzie białe perłowe. Choć jak się kiedyś przyglądałem silnikom tego DS-a to jakieś niezbyt ciekawe opcje były, albo słabe, albo paliwożerne, albo skrzynie jakieś sprzed 15 lat. Choć mogę być nieprecyzyjny w tej ocenie, bo niewiele pamiętam.