Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Jest info przy leasingach integrale ze rata to 1% netto z wartości brutto, tez przed zakupem sie temu przyglądałem
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jesli uzywasz rowniez prywatnie. jeslu tylko na firme i robisz kilometrowke to mozesz odliczac 100% vat, no ale ten przypadek raczej malo kogo dotyczy przy takim aucieNo raty miesięczne się "ubruttowiają" ale połowa VATu jest kosztem w drugą połowę można odliczyć, rajt?
Tylko jest taki myk. Konfigurujesz auto za cenę 240000 dla przykładu. Chcesz integrale? Proszę bardzo! Jednak będziesz kupował auto w cenie katalogowej. Chcesz potargować i zejść poniżej 20000? Proszę bardzo! Jednak będziesz musiał przynieść ze sobą zewnętrzne finansowanie.
Za veloce 4790
Z maksymalnymi zniżkami?
Za veloce 4790
Z maksymalnymi zniżkami?
Bez zniżek.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
[MENTION=68265]sebol75[/MENTION] planujesz wykupić czy brać za 3 lata kolejne auto?
Z tego co widziałem wersja business, a miesięcznie wychodziło 1220 brutto z ubezpieczeniem/serwisem/oponami
Z tego co widziałem wersja business, a miesięcznie wychodziło 1220 brutto z ubezpieczeniem/serwisem/oponami
Za veloce 4790
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro