lancia thesis a 166

Gdzie są zdjęcia QP???!!! I filmik z dźwiękiem silnika...

Spokojnie - czekanie jest najlepsze. Skoro ja czekałem lata, to Wy dacie radę miesiące.

- - - Updated - - -

właśnie!!! :cool:
:offtopic:

j.w.

- - - Updated - - -

Uuuu czyli auto może się okazać pętelką na szyi właściciela :) Dobrze zrozumiałem, że wahacze 10 tysi + amory 8 tysi + robo = remont zawieszenia? Skąd te ceny? Remont pneumatyka w rangu to +/- 10k!

Występował on w lybrach?

Dobrze zrozumiałeś. 500 zł za wahacz, to raczej norma niż wyjątek, a jest ich w ch... jak napisał QBA. Zresztą wie, o czym mówi, bo latem mi kilka wymienił.
W ASO za jeden amor wołają 2500 pln.
Zamienników jakichkolwiek brak, bo nikomu nie opłacało się tego produkować, przy takim wolumenie sprzedaży.
Ale cóż, jak to mówi Bubu - "skoro chce się jeździć Thesis..."

- - - Updated - - -

To jest luksusowa limuzyna - ceny nie mogą być jak w Seidici :). W Pol-Carze jak wisi cennik, to za roboczogodzinę Thesis jest osobna stawka :D. Problem polega na tym, że jeśli ktoś przyjedzie taką Thesis do serwisu i będzie płacił pieniądze na poziomie BMW czy Merca, to nadal siedzi w małej kanciapie z gościem, który przyjechał swoją 10-letnią 147 na komputer :).

Tak przy okazji:
http://moto.onet.pl/349542,13271676,1,zdjecie.html?node=27

No powiem Ci, że akurat Polcar chyba nieźle ją ogarniał, bo żadnej partaniny nie uświadczyłem. No i książka serwisowa - naprawdę pedantyczna.
Druga sprawa, że i właściciel był zasobny, to i mieli z czego kroić.

W nowej Themie podoba mi się grzana kiera, reszta już nieco mniej ;-)
To już nie ten sam duch, co Thesis.

No powiem Ci, że akurat Polcar chyba nieźle ją ogarniał, bo żadnej partaniny nie uświadczyłem. No i książka serwisowa - naprawdę pedantyczna.
Druga sprawa, że i właściciel był zasobny, to i mieli z czego kroić.

Ja co do ich fachowości nie mam specjalnych zastrzeżeń (chociaż widok gościa kombinującego, jakby tu przykręcić osłony do podłogi w Giulietcie mnie trochę przeraził), ale wygląd serwisu woła o pomstę do nieba. I jestem przekonany, że nabywca Lancii Thesis miałby problemy z odnalezieniem się w tym miejscu. Ja mam :).

Amortyzatory
Powrót