Kolin
Nowy
Dla mnie to ma najmniejsze znaczenie czy rura jest wypolerowana czy matowa, to ma się sprawdzać. Pływak ja mam własny projekt orurowania z mojego samochodu pod wielkość IC 550x140x65 i 550x180x65.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Sam wykonywałeś czy ktoś inny robił Ci na podstawie twojego projektu? Musiał bym na jakimś spocie dokładnie obczaić jak to u Ciebie wygląda
Co do kitu Kolina raczej nie stosowałbym gotowca plug & play niestety zderzak to niejedyny problem.

Panowie wyczytalem rowniez ze do modelu 156 podejdzie IC od saaba 9-5 jak to sie ma w praktyce? z ktorego roku saab musi byc zeby pasowalo i czy spelni role centralnego coolera ? i czy duzo roboty przy tym jest
Jasne, że najlepiej by było gdyby wszystko działo się za pstryknięciem palca. Tak się nie da. Trzeba dopasować, przymierzyć, pociąć, pospawać, znowu przymierzyć, wprowadzić poprawki... Co do samego kształtu - najlepiej jak najmniej kolanek, załamań, kątów prostych. Dostępną przestrzeń należy wykorzystać jak najlepiej. U mnie jest to zrobione trochę byle jak, gdybym miał możliwość zrobienia tego po swojemu, ogarnąłbym to troszkę inaczej, ale z braku czasu zostanie tak jak jest teraz.tak ale jak czytam ze trzeba auto rozebrac i minimum 3dni roboty i jeszcze beda problemy z montazem to az mnie trafia :/ a ponoc od saaba pasuje bez przerobek, stad moje pytanie jak sie to ma w rzeczywistosci. No ale widze ze chyba rewelki nie bedzie
Tak serio roboty to jest na 1 dzień albo od rana do późnego wieczora. Jedyny warunek to taki, że masz lub jesteś spawaczem z spawarką TIG i masz trochę pojęcia o tym co chcesz zrobić i jak to ma wyglądać.tak ale jak czytam ze trzeba auto rozebrac i minimum 3dni roboty i jeszcze beda problemy z montazem to az mnie trafia :/ a ponoc od saaba pasuje bez przerobek, stad moje pytanie jak sie to ma w rzeczywistosci. No ale widze ze chyba rewelki nie bedzie
ponoc od saaba pasuje bez przerobek