Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
na dodatek o 2 dB głośniejsze. Nie wiem, czy warto dopłacać?
No to będę myśleć. Są w dobrych cenach, ale często produkcja 2019, nawet starsza. Zależy mi na 2020 lub 2021
Ja do nokiana mam średnie zaufanie, marketing świetny (nokiany fińskie, więc dobre na zimę, tak jak rainsporty dobre na mokre, bo autosugestia), a wyniki testów przeciętne. GY Ultragrip performance mi się świetnie sprawdzały w kocie, i w testach osiągają też swietne wyniki. Aaa, i w kwestii danych z naklejki, to w ogóle nie ma co na to patrzeć, bo nijak ma się do rzeczywistości.
Miałem Nokiany "Made in Finland" i tak samo po dwóch latach były spękane jak 10-letni chińczyk...
A ja nadal mam Nokiany na zimowych felgach od Alfy, mają już chyba z 10 lat, wyglądają nadal dobrze. Nie jeżdżę już Alfą zimą w złą pogodę, więc nie zakładam. Ale jeszcze z 2 lata temu jeździły![]()
A ja nadal mam Nokiany na zimowych felgach od Alfy, mają już chyba z 10 lat, wyglądają nadal dobrze.
Ale jaki model tych Nokianów masz? Bo ile mnie pamięć nie myli, to problemy z pękaniem gum w Nokianach zaczęły się w okolicach 2014-2015 roku?
Moje są z 2018 roku i o żadnym pęknięciu nie ma mowy.
Nokian WR, rocznik 2007, tyle widzę na zdjęciach. Jeździły jeszcze na poprzedniej Alfie. Wiadomo, że już nie kleją... ale wizualnie są OK. Jestem zdziwiony jak długo się trzymają![]()
Dlatego warto poświęcić troszkę czasu i szukać tych "Made In Finland", a nie rosyjskich, itp.
opony premium to must have