Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A co to jest 2T ?
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Casio takie korekty mają nawet auta, które dopiero co wyjechały z salonu. Bez przesady.Tragiczne nie są. Największa posiada wartość dodatnią więc albo przytkany wtrysk, albo słabsza kompresja cylindra. Może kuracja dolewkami 2T w czymś pomoże. U mnie pomagała, chociaż wystarczyły 2-3 tankowania bez 2T i znów mam podwyższone korekty, dlatego już się z tym bawić nie będę i przy okazji urlopu auto leci do polecanego na forum serwisu włoszczyzny.
Przykładowo w moim aucie gdzie korekty na rozgrzanym silniku nie przekraczają +/-1mm3/w na biegu jałowym - czyli wg tego co napisałeś jest bardzo dobrze, ale wystarczy zlogować wtryski podczas jazdy żeby przekonać się, że przy średnim obciążeniu wtrysk IV cyl. ma korektę +3mm3/w. Wyszło to również na hamowni, auto przydymia w górnym zakresie momentu obrotowego. Ja rozumiem, każdy wtryskiwacz to inna historia, ale kompendium by się przydało... No offence.