Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Czyli jesteśmy umówieni na 10tego. Co powiecie na Musztardę w Koninie ?

Czyli jesteśmy umówieni na 10tego. Co powiecie na Musztardę w Koninie ?

chyba musztarda to średni pomysł, przyjadą do nas z tak daleka to lepiej wymysleć lepszą miejscówke, bo tam jest ciasno i niema nic do jedzenia ;)

Ostatnia edycja:
Pijalnia Piwa w Koninie, tam gdzie raz się spotkaliśmy ?

z Igorem tam sie też niewybiore, bo mysle że spot bedzie w godzinach gdzie wybiore się z cała rodziną
Greciu tak 10-tego

kulawa myśle ze oki
Lisewo niebyłem, nie wiem co tam daja i jakie ceny??
Przybrodzin chyba troche za daleko jednak :/

Ostatnia edycja:
Jest jeszcze Ochweśnicka, Lisewo, cennik i menu regionalne na stronie, fajne miejsce na sesję

Ostatnia edycja:
proponuję 13-14? by jakieś fajne fotki wyszły, a później możemy posiedzieć 8)
Co Wy na to?

niedziela, więc może właśnie pora obiadowa, gdzieś koło 14.00 - 14.30, w końcu będą goście, a na godzinę czy dwie trochę lipa jechać, tym bardziej że dzieci też będą

proponuję 13-14? by jakieś fajne fotki wyszły, a później możemy posiedzieć 8)
Co Wy na to?

Prawdę pisze ;)

- - - Updated - - -

niedziela, więc może właśnie pora obiadowa, gdzieś koło 14.00 - 14.30, w końcu będą goście, a na godzinę czy dwie trochę lipa jechać, tym bardziej że dzieci też będą

Polać mu :)

p.s. tylko nie wiem czy GTA dojadę :(

Pałacyk jest spoko, tylko to taka restauracja więc muzyki i w ogóle tam nie uraczycie. Ceny przystępne i obsługa miła - często tam bywam na serwisach. Ochweśnicka też ma ceny przystępne ale Pałacyk ma lepszy klimat. Proponuje więc Pałacyk albo Przybrodzin z naciskiem na Pałacyk bo jednak stosunkowo bliżej jest.

Panowie- czy ktoś jeździ z was z Konina do Turka? Potrzebuję przewieźć tam kpl kół. Z Turka już odbiorę sobie przez kierowcę. Lub może ktoś jakimś busem jedzie w stronę Opola? ;)

Panowie- czy ktoś jeździ z was z Konina do Turka? Potrzebuję przewieźć tam kpl kół. Z Turka już odbiorę sobie przez kierowcę. Lub może ktoś jakimś busem jedzie w stronę Opola? ;)
Ja mam serwis - do Turku czasami jeździmy ale kiedy następnym razem to dokładnie jeszcze nie wiem. Musisz poczekać aż coś się popsuje w tamtych okolicach.

Jeździsz Alfą- więc pewnie jutro :lol:
W takim razie kurierem wyślę, już trudno ;)
Dzięki za chęci

Pałacyk jest spoko, tylko to taka restauracja więc muzyki i w ogóle tam nie uraczycie. Ceny przystępne i obsługa miła - często tam bywam na serwisach. Ochweśnicka też ma ceny przystępne ale Pałacyk ma lepszy klimat. Proponuje więc Pałacyk albo Przybrodzin z naciskiem na Pałacyk bo jednak stosunkowo bliżej jest.

To w takim razie niech bedzie palacłyk, godzina 14 spotykamy sie na Orlenie w Slesinie i potem wystartujemy do Pałacyku :cool:

Xofer może się dowiedz czy nie trzeba jakiejś rezerwacji poczynic albo co bo moze impreze bedą mieli??

Kto śmiga 156 po fl na ramkach, nad lampą naklejka, kolor bodajże blue cosmo? :)
Pozdrowienia dla kiermana :)

Amortyzatory
Powrót