Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
To może jakiś spot razem z jarocinem co by nie było że konin milczy

Popieram Tweety ;)
Przy okazji odbiorę bombki :P

Michał ja pytam o ogólną integrację w większym gronie, chyba że chłopaki dotrą na imprezę, ale wtedy Musztarda odpada z przyczyn lokalowych

czyli spot 31 stycznia??? ja w ten weekend nie pewny jestem w sobote wymieniam termostat bo niedogrzewa a później do Kasi bo urodziny miała :P

31 stycznia jadę do Italii i wracam 10 lutego więc ja odpadam :/

Ja i ja jestem z naszego pięknego nadwarciańskiego Konina :D

Ogólnie w ten najbliższy weekend organizujemy mały ala zlocik konińskich fanów Alfy i nie tylko :D . W Ferio (stare miasto ) sobota 1.02.2014 godzina 17, jest jeszcze nie pewna ale o jakichkolwiek zmianach będę informował .
Wszystkich serdecznie zapraszamy .
Będzie fotograf , który zrobi parę ciekawych fotek naszych ślicznotek a dalej to jakiś spontan ( piwko jeśli będziemy mieli kierowce by nie rozwalić naszych Belli ;) )
https://www.facebook.com/groups/382322781837572/606839116052603/?notif_t=group_comment

Panie i Panowie..
Co z jutrzejszym spotem? ;)

Jeśli się spotkacie i jakimś cudem zabalujecie do 22, to dajcie znać. Jedna srebrna 1.9 jtd parę wpisów wyżej ma do mnie numer- O 22 mogę do Was zajrzeć. :)

Vart jak zdjęcia, masz więcej czy tylko tamte 7?

Wysłane z mojego xboxa przy użyciu tapatalk

Panie i Panowie,

Padła propozycja, aby spotkać się w marcu, korzystając z tego, że Słoneczko grzeje coraz mocniej, dni coraz dłuższe i w ogole życie coraz lepsze.. :)
Myślę, że warto ten temat przedyskutować, ustalić termin, moze jakieś atrakcje, może ognisko, a może Megawat? :)
Podrzuccie swoje propozycje!

Panie i Panowie,

Padła propozycja, aby spotkać się w marcu, korzystając z tego, że Słoneczko grzeje coraz mocniej, dni coraz dłuższe i w ogole życie coraz lepsze..
Myślę, że warto ten temat przedyskutować, ustalić termin, moze jakieś atrakcje, może ognisko, a może Megawat?
Podrzuccie swoje propozycje!
Może jakieś jezioro ?

Jezioro ognisko albo grilla dobry pomysł jestem jak najbardziej za!

Wysłane z mojego xboxa przy użyciu tapatalk

Amortyzatory
Powrót