Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Cześc bracia i siostry:beer: Nie wiecie gdzie w naszym pieknym mieście lub okolicach przetocze tarcze hamulcowe? JAkies usługi tokarskie ślusarskie itp. Szuka i szukam na google ale niczego mi nie pokazuje. Może ktoś coś wie, widział jakis szyld itp. Będę wdzięczny:beer: tylko żeby to było w miare tanio:) Niech mi nikt nei wyskakuje z mobile torino itp :sarcastic:

Masa wiesz że to niebezpieczne toczyć tarcze. W sumie każdy tokarz ci to zrobi. Na poznańskiej jest firma co mogłaby to ogarnąć ale za czorta nie pamietam nazwy

Wysłane z mojego xboxa przy użyciu tapatalk

Mam praktycznie nowa tarczę i mi bije . Chciałem ja lekko stoczyć bo szkoda jej wyrzucać bo wygląda jak nowa. Z milimetr ja stoczyć bym potrzebował i tyle. Tweety a mniej więcej w którym mcu na poznańskiej widziałeś ta firmę? Może ich jakoś znajdę.

:beer:

Po stronie shella między budynkami, niebieski szyld jest przy samej drodze. Poznańska 92a

Wysłane z mojego xboxa przy użyciu tapatalk

staram się ogarnąć (przeszukując forum) co się dzieje wśród konińskich Alfaholików ;-)

w razie jakichkolwiek wspólnych akcji informujcie mnie proszę :D

Stereo to zapraszamy na spot 30.03.2014 o godz. 17 na parkingu Galeria Nad Jeziorem :)

Siemaneczko! Z racji pięknego miesiąca jakim jest maj :D 17 dnia tegoż miesiąca z KaaCykiem zapraszamy na urodzinowy spot :) Miejscówka: Tesco, Gostyń. Godzinka 15.00.

Spotykamy się na parkingu, później przejazd, w miejscówkę dla fotoreporterów :P

następnie możemy zrobić ognicho, tylko nie wiem, czy bd chętni ;) Jeśli tak, to temat jak najbardziej wchodzi w grę. Kiełba we własnym zakresie, resztę się zorganizuje ;)

Następna propozycja ;)
Zorganizowanie zlotu na płycie poślizgowej w Międzychodzie obok Dolska

Jeśli byłoby co najmniej 10 osób chętnych byłby temat do ugadania na mniejszą kasę.

Więcej info u mojego zastępcy :P ewentualnie u mnie :)

1. Moniq + 1
2. KaaC
3. Krystian
4. Kiniu
5. Greciu
6. Jarek
7. Tomasz89
8. Sokół
9.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót