Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czyli jesteśmy umówieni na 10tego. Co powiecie na Musztardę w Koninie ?
Pijalnia Piwa w Koninie, tam gdzie raz się spotkaliśmy ?
proponuję 13-14? by jakieś fajne fotki wyszły, a później możemy posiedzieć 8)
Co Wy na to?
niedziela, więc może właśnie pora obiadowa, gdzieś koło 14.00 - 14.30, w końcu będą goście, a na godzinę czy dwie trochę lipa jechać, tym bardziej że dzieci też będą
Ja mam serwis - do Turku czasami jeździmy ale kiedy następnym razem to dokładnie jeszcze nie wiem. Musisz poczekać aż coś się popsuje w tamtych okolicach.Panowie- czy ktoś jeździ z was z Konina do Turka? Potrzebuję przewieźć tam kpl kół. Z Turka już odbiorę sobie przez kierowcę. Lub może ktoś jakimś busem jedzie w stronę Opola?![]()
Pałacyk jest spoko, tylko to taka restauracja więc muzyki i w ogóle tam nie uraczycie. Ceny przystępne i obsługa miła - często tam bywam na serwisach. Ochweśnicka też ma ceny przystępne ale Pałacyk ma lepszy klimat. Proponuje więc Pałacyk albo Przybrodzin z naciskiem na Pałacyk bo jednak stosunkowo bliżej jest.