Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja u Niego felgi kupowałem z oponami (na wyważeniu byli w szoku jakie proste są więc warto było).
Miał chwilę na stanie alfę w "moim" kolorze ale już nie ma.
Miałby "wszystko" poza lewym błotnikiem i zderzakiem oraz IC ... jednak tylko w kolorze czarnym i w stanie "idealnym".
Skoro i tak będę malował to szukam tańszych ;) Za "idealne" chętnie zapłacę ale w kolorze, aczkolwiek wtedy i tak musiałoby być cieniowanie z błotników na drzwi lub odwrotnie.

Ten spec od AR koło ferio posiada nick na allegro>>>> Kamil_2014 Ceny ma jebitne tych gratów. Mieszkam w Zychlinie więc bardzo blisko, jednak te ceny które woła miażdzą:( i kupuje na forumowym bazarku, lub u handlarzyków na allegro. a SZKODA bo ma bardzo dużo ciekawych gratów do 166:(
No chyba , że można sie dogadac z nim co do cen.
Ale jak widze przełącznik kierunków/tempomatu za 150 zeta , gdzie u reszty handlarzyków na alegro chodza po 80-100 zł to juz nawet nie negocjuje:(

Kiedyś kupiłem od niego na allegro kierownice drewnianą do 166 i jak podjechałem ją odebrac zaliczyłem ZONKa bo powiedział, że ta z fotek na aukcji sie "sprzedała" i przyniosł mi jakiegoś łacha potarganego z garażu z poobdzieraną i powycierana na wylot skórą i chciał za nią 50 zeta. Podziękowałem

Ostatnia edycja:
No ja problemów nie miałem - za 1000zł dostałem 4 proste felgi 16" (dwie praktycznie nie potrzebowały wyważania, a dwie minimalnie) z oponami Michelin 3-letnimi, które jak zobaczyli w wulkanizacji to stwierdzili, ze prawie nówki ;)

Nie mniej jednak na przykład 450zł za maskę, albo 300zł za błotnik, które i tak potem muszę pomalować to trochę dużo ... gdyby były w "moim kolorze" ceny uznałbym już za dobre.

No ten Kamil jest bardzo pozytywnym gościem i napewno dało by rade się z nim dogadać- w co nie wątpie.
Ma bardzo duuuuużo części - szczególnie do 166 zauważyłem że rozebrał juz co najmniej z kilka sztuk samej 166, więc gdzieś te cześci musi sprzedawać:) Jednak ceny na allegro troszke sa wysokie, bo wiadomo , że każdy szuka jak najtaniej a z drugiej strony nikt za darmo nie będzie tych części popychał i koło się zamyka.

Jednak 300 za błotnik, czy 450 za maske to BARDZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO drogo.
Zagadaj do cuma_borek wiem że on handluje częściami i ma dobre ceny- sam u niego wiele gratów brałem i zawsze byłem zadowolony a cenowo wyglądało to bardzo pozytywnie. 70 zeta dalem u niego za kiere drewnianą w stanie idealnym, 70 zeta dalem za podnosnik szyby do 166 gdzie u kamila na allegro wiszą po 150 zeta.

Tylko do Radomia jest ponad 500km w obie strony z Konina ... a wysyłka maski, błotników i zderzaka pewnie też niemało by kosztowała ...
Coraz bardziej się skłaniam ku temu, że Intercooler raczej kupię nowy (mała różnica w cenie w stosunku do używki allegro) - zobaczę jeszcze ceny nówek chłodnicy klimy (skraplacza? Tego co jest zaraz po zdjęciu zderzaka widoczne)

Tylko do Radomia jest ponad 500km w obie strony z Konina ... a wysyłka maski, błotników i zderzaka pewnie też niemało by kosztowała ...
Coraz bardziej się skłaniam ku temu, że Intercooler raczej kupię nowy (mała różnica w cenie w stosunku do używki allegro) - zobaczę jeszcze ceny nówek chłodnicy klimy (skraplacza? Tego co jest zaraz po zdjęciu zderzaka widoczne)

Jutro Ci sprawdzę za ile mogę mieć chłodnice i dam znać.

Jakby ktoś chciał to w piątek wieczorem łomoczemy się z Piratem w Kleczewiance

oglądałem projekt koszulek i to są dokładnie te koszulki co podlasie miało

oglądałem projekt koszulek i to są dokładnie te koszulki co podlasie miało
no to mozna tylko zmienić napis na Konin i już, one fajne były raczej a nic lepszego nie wymyslimy, jak masz taką czcionke to można swoje napisy dołozyc a rysunki zostawic i juz :)

Panowie mam pytanie orientujecie się może gdzie dobrze regenerują przekładnie kierownicze?
Zaczyna mi troszkę cieknąć a po rozebraniu gum widok nie jest za miły i muszę jak najszybciej to zrobić.
Dzięki za wszystkie namiary.

Amortyzatory
Powrót