• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
no to niedziela :)
Ja proponuje Kleczewianka godzina 17, może być??

Dzięki za spota, było ... wiosennie, dawać foty, bo ja nie wiem jak zapodać. ;)

Było miło i przyjemnie, oby więcej takich spotkań :) dodaje fotki. Jeden kolega pokazuje na nich jak ma wy....ane :) i ciągle kręci się obok mojej Alfy, chyba mu się spodobała :) Zdjęcie0249.jpg Zdjęcie0246.jpg Zdjęcie0248.jpg Zdjęcie0245.jpg Zdjęcie0242.jpgZdjęcie0239.jpg

moje auto najjasniejsze i najbardziej uj#@!#ne :cool:

ta czarna piekność nieco z boku - końcówka banderoli 66 -
to kolegi Michala vel Xofer?

moje auto najjasniejsze i najbardziej uj#@!#ne :cool:
Yago bo Ty wygrałeś konkurs na najabrdziej uj.....na Alfe :P następnym razem kto przyjedzie brudnym autem ma bana na spoty :P moja Alfinka wczoraj otrzymała polerke i świeci się jak psu..... :D

Yago bo Ty wygrałeś konkurs na najabrdziej uj.....na Alfe :P następnym razem kto przyjedzie brudnym autem ma bana na spoty :P moja Alfinka wczoraj otrzymała polerke i świeci się jak psu..... :D

A co qrwa z moją, dowiedziałeś się czegoś ? Miałeś zadzwonić.

Amortyzatory
Powrót