Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
no to niedziela
Ja proponuje Kleczewianka godzina 17, może być??
raczej bede sam![]()
raczej bede sam![]()
poszly na facebooku ja niestety nie mialem jak dojechacDawać foty !
Było miło i przyjemnie, oby więcej takich spotkańdodaje fotki. Jeden kolega pokazuje na nich jak ma wy....ane
i ciągle kręci się obok mojej Alfy, chyba mu się spodobała
Pokaż załącznik 91490 Pokaż załącznik 91488 Pokaż załącznik 91489 Pokaż załącznik 91487 Pokaż załącznik 91486Pokaż załącznik 91485
ta czarna piekność nieco z boku - końcówka banderoli 66 -
to kolegi Michala vel Xofer?
Yago bo Ty wygrałeś konkurs na najabrdziej uj.....na Alfemoje auto najjasniejsze i najbardziej uj#@!#ne![]()
Yago bo Ty wygrałeś konkurs na najabrdziej uj.....na Alfenastępnym razem kto przyjedzie brudnym autem ma bana na spoty
moja Alfinka wczoraj otrzymała polerke i świeci się jak psu.....
![]()
chłopaki temat nagrany, może zrobić poprawki i polerki tylko trzeba się ugadać na kiedy i podjechać żeby zobaczył ile czasu to zajmie bo robi popołudniami po pracy.i jak z moja!!
chłopaki temat nagrany, może zrobić poprawki i polerki tylko trzeba się ugadać na kiedy i podjechać żeby zobaczył ile czasu to zajmie bo robi popołudniami po pracy.