Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Panowie mam pytanie orientujecie się może gdzie dobrze regenerują przekładnie kierownicze?
Zaczyna mi troszkę cieknąć a po rozebraniu gum widok nie jest za miły i muszę jak najszybciej to zrobić.
Dzięki za wszystkie namiary.

W Koninie ? Chyba ciężki temat. W Inter Carsie możesz kupić po regeneracji i oddać starą to dostaniesz zwrot różnicy.

- - - Updated - - -

Spot w sobotę ?

no to mozna tylko zmienić napis na Konin i już, one fajne były raczej a nic lepszego nie wymyslimy, jak masz taką czcionke to można swoje napisy dołozyc a rysunki zostawic i juz :)
kopiowanie ich pomysłu tak troche lipą trąci, lepiej coś swojego wymysleć. Po swietach robimy spota i wymyslimy coś swojego ;)

mi też się nie podoba... :/ ja bym chciał żeby był napis Alfaholicy Konin w końcu to forum reprezentujemy z przodu logo i nick

A ja nie chcę alfaholicy, bo jestem z AC , Więc może Alfa Romeo Konin, a tak swoją drogą może czas by wszyscy wyjazdowicze w końcu się spotkali, bo w "kupie" sila i podjęli jednogłośną decyzję, z Yagiem proponujemy ten weekend, więc czekam na odzew i kompy, rysunki, zdjęcia pomysły na konkretną propozycję.

Panowie gdzie w Koninie nabije klimatyzacje w dobrych pieniądzach? :) może ktoś sie orientuje ile teraz w naszym miasteczku/okolicach wołają za taka usługe mechanicy. Chodzi o AR 166. Czynnik R134a

Panowie gdzie w Koninie nabije klimatyzacje w dobrych pieniądzach? :) może ktoś sie orientuje ile teraz w naszym miasteczku/okolicach wołają za taka usługe mechanicy. Chodzi o AR 166. Czynnik R134a

Wpadnij do mnie :) max 90zł.

- - - Updated - - -

Wpadnij do mnie :) max 90zł.

To tak dla alfaholika tylko bo nie bawię się raczej w auto-klimę ze względu na znikomą opłacalność. Ps. przy tej temperaturze wiele aut ma tak skonstruowany układ klimatyzacji - że się nie załączy, bez załączonej klimy nie nabijemy układu.

A ja nie chcę alfaholicy, bo jestem z AC , Więc może Alfa Romeo Konin, a tak swoją drogą może czas by wszyscy wyjazdowicze w końcu się spotkali, bo w "kupie" sila i podjęli jednogłośną decyzję, z Yagiem proponujemy ten weekend, więc czekam na odzew i kompy, rysunki, zdjęcia pomysły na konkretną propozycję.
ja niestety nie jadę ,ale koszulkę chętnie nabędę :) ,

to jeszce pirat niech sie okresli, bo Stereo jakoś znowu sie nieodzywa.
Sobota, czy niedziela i gdzie??
ja jestem po srodku wszystkich wiec mi wszędzie odpowiada :cool:

Uważasz, że w sobotę w musztardzie da się spokojnie pogadać?

Wpadnij do mnie max 90zł.
Cena świetna. Kolego szykuje sie do wymiany łożyska na sprzegle kompresora i po tej robótce będe musiał nabić klime, bo bez demontażu sprężarki nie zdejme tego łożyska.. Kwestia tylko kiedy tą spręzarke rozkręce. Myślę że będzie to nieprędzej jak koło maja więc klima powinna zadziałać.
Ale jak co to będe pisac na PW. Dzięki za info. :beer:

Ostatnia edycja:
A można gdzieś w niedzielę bo w sobotę wypadly mi urodziny na których muszę być

to jeszce pirat niech sie okresli, bo Stereo jakoś znowu sie nieodzywa.
Sobota, czy niedziela i gdzie??
ja jestem po srodku wszystkich wiec mi wszędzie odpowiada :cool:

NOOOOo CZeeeesSSCCccccc :) zyje zyje :P jestem jak najbaredziej za termin obojetny oba pasuja :)

- - - Updated - - -

sorry, ale Wiktora do musztardy nie zabiorę ;)
Stypa myslalem ze jakies piwko z nami wypije :D

Amortyzatory
Powrót