Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
mi pasuje, ale Xofera niebedzie i Stereo sie nieodzywa wiec te obrady troche niebardzo bedą :confused:

Xoferowi wysle się na tel. zdjecia projektu i da sie mu 3 min na decyzje z jego strony. dla sterea bedzie to obojetne niestety:P

Przypoinam tylko :)

Poniższy plan ma charakter orientacyjno - operacyjnego i może jeszcze ulec korektom. Oczywiście ciągle pracujemy nad dodatkowymi pomysłami i atrakcjami – wszelkie dodatkowe informacje będą się ukazywać w wątkach związanych ze Zlotem.

Koszt "biletu zlotowego":
- osoba dorosła 180 zł
- dzieci od 2-12 l. 100 zł

Zaliczka w wysokości 80 zł/osoba płatna do 15.03.2013*.

Koszt "biletu zlotowego":
-osoba dorosła 180 zł
-dzieci od 2-12 l. 100 zł
-dzieci od 0-2l 0 zł
Zaliczka w wysokości 80 zł/osoba płatna do 15.03.2013.
Reszta kwoty płatna do 01.05.2013.

Wpłaty należy kierować na:

Radosław Natali

Konto eurobank
37 1470 0002 2373 9124 9000 0005

W tytule przelewu należy wpisać: swój nick z listy oraz ilość osób.

Niestety nie ma mozliwosci wykupienia części pobytu (1 lub 2 dni) na organizowanym przez KARP zlocie AR w Ostrowie.
Niezależnie od długości pobytu, opłata za Zlot wynosi 180 zł/ osoba dorosła.

Ostatnia edycja:
Stała jakaś 166 na ramkach alfaholików więc myślałem że Twoja (bo chyba tylko Ty udzielasz się na topicu Konina), no chyba że się właściciel ujawni.

No witamy, witamy. Co do spotu, może w sobotę bym wyrobił. Pisać kto ma chęć. :alcoholic::dance3::dance3::dance3::cheers::cheers::cheers::cheers:

ooo kolejni nowi i to jak blisko nas, cybula witamy :) z mojej strony proponuje niedziele i to z autami gdyby pogoda była... w sobote nie moge bo jade na Kolejorza!

Yago jak tam koszulki, dostałeś projekt który wysłałem? ogarnie się coś z tego????

może "warka" stereo możesz już tam pić na legalu ;)

hahaha :D przypal roku spokojnie jeszce nie :( 11kwietnia koncze oko :D

- - - Updated - - -

No witamy, witamy. Co do spotu, może w sobotę bym wyrobił. Pisać kto ma chęć. :alcoholic::dance3::dance3::dance3::cheers::cheers::cheers::cheers:
Ja napewno chetny :D

- - - Updated - - -

ooo kolejni nowi i to jak blisko nas, cybula witamy :) z mojej strony proponuje niedziele i to z autami gdyby pogoda była... w sobote nie moge bo jade na Kolejorza!

Yago jak tam koszulki, dostałeś projekt który wysłałem? ogarnie się coś z tego????

Pirat moja alfa blizej was niz mnie :D ehehehe wiec w tym tyg nie bardzo moze w przyszlym z alfina :)

aaa Witamy witamy nowego alfiste :)

Amortyzatory
Powrót